שתי בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי בעיות
    א
    30/03/2011

אחת - יש לי ילד בן שלוש וחצי שישן איתנו (איתי ובעלי) במיטה שלנו , קנינו לו חדר וניסינו לשים אותו בחדר אבל הוא כל הזמן חזר למיטה , והעייפות שלנו גרמה לנו להתייאש ולפשוט להניח לו לישון איתנו, האם יש לכם עצות איך לשחרר את הילד שיין בחדר משלו?
    שתיים - יש לי ילדה בת חצי שנה ,היא נמצאת אצל מטפלת במהלך היום וכשהיא חוזרת
    הבייתה, היא לא מסוגלת לשחק עם עצמה לבד אלא אם כן היא רואה אותי , כשאני לידה
    אם אני קמה ונעלמת למטבח או לחדר היא מתחילה לצרוח ולבכות והיא לא מפסיקה עד שהיא רואה אותי, ניסיתי לחכות קצת לפני שאני מגיעה אליה ולראות אם היא תפסיק
    והיא לא מפסיקה, היא מאוד עקשנית ולא משנה כמה זמן עובר עד שאני מגיעה היא לא מפסיקה, מה אני יכולה לעשות?
    ועוד שאלה האם אני יכולה להעביר אותה כבר לחדר נפרד? אני לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי עם הגדול.
    תודה, א'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי בעיות

הוספת תגובה

• שתי בעיות - תגובה

רבקה צדיק
    30/03/2011

התינוקת שלך מתגעגעת אליך ורוצה את תשומת ליבך , כאשר את מגיעה הביתה תתיחסי אליה לזמן מה עד שתוכלי לחזור לעיסוקייך בסביבתה. לגבי הילד אכן הוא צריך לישון במיטה שלו , להבהיר לו חד משמעית שאין לישון במיטת ההורים . במידה ואתם חסרי אונים רצוי לפנות לאיש מקצוע - פסיכולוג ילדים שינחה אתכם בשלבים כיצד לעשות זאת מדורג ונכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו