דודה שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דודה שואלת
    יעל
    01/04/2011

יש לי אחיינית בת שנתיים ו-3 חודשים ומשום מה היא לא רוצה סבתא, לא רוצה דודה, מאוד לא רוצה סבא ומוכנה ללכת רק עם אמא או אבא שלה. בנוסף אם אני לוקחת לה משהו היא ישר מתחילה לבכות ולא נותנת שיגעו לה בכלום. אשמח לשמוע רעיונות איך להתמודד עם זה? אני מנסה להתעלם ולנסות להיות איתה למרות הכול אבל עדיין לא יודעת מה לעשות עם זה ולמה זה קורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דודה שואלת

הוספת תגובה

• דודה שואלת - תגובה

טובי פלד
    02/04/2011

שלום לדודה
    זה קורה בגלל שהילדה נולדה עם רמת חרדה גבוהה יחסית.והיא מתקשה להסתגל לאנשים חדשים.כל פעם שמופיע אדםחדש היא פוחדת שהמוכרים האמא והאבא יעלמו.
    תני לה זמן זה יעבור.
    אפשר להיות ביחדעם האמא לזמן ארוך יותר עד שהיא תיסתגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    03/04/2011

תודה על התשובה. ומה אני אמורה לעשות שהיא לא נותנת שיגעו לה בכלום. אם אני נוגעת בנעליים שלה מיד היא לוקחת חזרה, גם בגדים או כל צעצוע. האם צריך פשוט לקחת או להשאיר לה את ההחלטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

טובי פלד
    03/04/2011

דודה שלום
    לגבי הדברים שאת נוגעת ולוקחת .תשאלי אותה לפני שאת עושה . מה שלא חשוב תשמעי בקולה מה שחשוב תעשי מה שצריך,ואל תשמעי בקולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו