הסתגלות תינוקת בת שנה למטפלת - כיצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות תינוקת בת שנה למטפלת - כיצד
    עדי
    06/04/2011

שלום,
    לאחר פסח כשתהיה בתי בת שנה, אני חוזרת לדוקטורט ובתי אמורה להיכנס למטפלת (עם עוד ילד) עד לסוף השנה. עד עכשיו היא הייתה איתי בביית וניהלנו שגרה כיפית הכוללת הרבה תכנים (סיפורים, ספרים). הלכתי איתה למטפלת כמה פעמים שתכיר אותה ואתמול השארתי אותה לחצי שעה לבד והלכתי. המטפלת סיפרה לי שהיא לא בכתה אבל וכשבאתי היא ממש שמחה לראות אותי ורצתה על הידיים.
    לאחר ההשכבה לישון היא התעוררה כל רבע שעה ורצתה לישון על הידיים (נדיר שהיא מבקשת את זה, היא נרדמת לבד בדר"כ) והרגשתי שאולי זה נובע מהעובדה שהייתי חסרה לה. בקיצור, איך אני יכולה לדעת מה עובר עליה? איך אני יכולה להקל את ההסתגלות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתגלות תינוקת בת שנה למטפלת - כיצד - תגובה

טובי פלד
    06/04/2011

שלום עדי
    סביר להניח שלילדה שלך יש חרדות עזיבה וזו תוצאה טבעיתשל כך שעזבת אותה עם מישהי זרה. לא יגרם לה נזק היא תתגבר . ככל שתראי פחות חרדות ופחות אמפטיה .יהיה לה יותר קל.
    יש יתרונות להכירולהתרגל גם לאשה אחרת וזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו