מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 2.5 החלה להרביץ בגן- בעיקר לילדהטלי14/04/2011
שלום,
יש לנו ילדה בת 2.5- מתקשרת מדהים, מדברת שוטף, חכמה ומפותחת... בשבועות האחרונים קיבלנו תלונות מהגננת שהיא דוחפת, שורטת ומרביצה "קלות" בגן לילדים מסויימים מיוזמתה... בעיקר לילדה אחת שהיתה קרובה אליה מאוד, ולאחרונה ביתי החליטה שהיא לא מעוניינת בחברתה. הילדה מנסה לעיתים להתקרב לביתי אך ביתי דוחה אותה... ואז במהלך היום ביתי ניגשת אליה להציק ולמשוך בשיער. לפעמים במשחק עם חברות אחרות, אם חוטפים או מקניטים אותה היא נותנת צ'פחה. הגננות מגיבות מיד ואוסרות עליה להמשיך, וגם בבית אני מדברת על כך ומסבירה שזה אסור, כואב ומעליב. כשזה קורה בנוכחותי אני מפסיקה את זה מיד ולוקחת אותה לצד ומדברת איתה על כך בטון רציני ודורשת שתבקש סליחה. העניין הוא שזה לא מפסיק בגן עם אותה ילדה ולעיתים עם אחרים... אני נבוכה ומתוסכלת. לגבי שינויים בבית- אביה נסע למילואים ונעדר למס' ימים אך חזר והיא רואה אותה די הרבה עכשיו אך ההתנהגות ממשיכה. לגבי- אני התחלתי להתעמל בחודשיים האחרונים ונמצאת איתה פחות בערבים מאשר מעבר... אולי זה קשור. אני מתוסכלת.. מה לעשות? איך להגיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי גם להוסיף...
טלי14/04/2011כשאני שואלת אותה למה היא עושה את זה ולמה היא מרביצה לילדה ההיא, היא כאילו מבינה שאני הולכת לדבר על העניין ( היא ממש פיקחית ומבינה את כל ההקשרים) והיא עונה- "כי זה מצחיק אותי"... היא ממש מלגלגת על העניין.
ובמהלך אחה"צ היא כאילו מחקה אותי ואומרת " אמא, אני מאוד כועסת עלייך, למה את מרביצה בגן? אני לא מרשה, זה מעליב וזה כואב! אסור להרביץ לחברים- לזה, ולזה ולזאת..." כאילו חוזרת על מה שאני אומרת לה. אבל למחרת ההתנהגות חוזרת. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 2.5 החלה להרביץ בגן- בעיקר לילדה - תגובה
רבקה צדיק17/04/2011ילד בגיל שנתיים וחצי עדיין קשה להביא לתובנות מעמיקות
חשוב לשים גבולות באופן ברור , לא מרביצים ולהציג דרך תקשורת אחרת , כמו אני כועס, קשה לי וכד'
אם איבדת שליטה אז מומלץ יועץ מקצועי
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)