מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שלוש...מיטל21/04/2011
שלום,
יש לי תאומות בנות שלוש. אחת מהן מאוד "קשה ". אם אני אומרת לה שמשהו אסור היא לא שומעת ועושה.... לעיתים היא מרביצה לאחותה ואני מסבירה שזה אסור ומענישה אותה ושמה אותה בחדר לכמה דקות היא צורחת ואומרת שהיא רוצה לבקש סליחה אז היא יוצאת מבקשת בקושי רב סליחה והמעשה חוזר על עצמו. היא שוב נכנסת לעונש ושוב רוצה לבקש סליחה וחוזר חלילה.... כל דבר היא עושה הפוך ובכוונה... איני יודעת כבר איך להתנהג. נראה שהעונשים הצעקות וההסברים לא עוזרים.
מה לעשות??????? איני רוצה להפוך אותה למתוסכלת כי היא היחידה שחוטפת עונשים וצעקות ואומרים לה שהיא מתנהגת לא יפה.
יש לציין שאני משבחת אותה על מעשים טובים.
כלום לא עוזר. אם היא הופכת את הארגז צעצועים ( כמובן אחרי שאמרתי לה לא להפוך) אז אני אומרת לה עכשיו את מסדרת את הכל.... היא לא רוצה ואם היא כבר עושה בכוח אז היא אומרת קשה לי ... תעזרי לי..... לא מסדרת אחריה צריך לרדוף אחריה ולצעוק עליה.
ואם אני מונעת ממנה משהו שהיא רוצה כמו ארטיק וכו' .... אז היא אומרת אני אתנהג יפה...אני מבטיחה .....ובוכה. אז כמובן שזה חוזר חלילה.
אנא הנחו אותי איך להתנהג עם הילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שלוש... - תגובה
טובי פלד22/04/2011שלום מיטל.
לילדה הזאת יש כנראה רמה גבוהה יותר של טוסטסטרון והיא נולדה עםרמת תוקפנות יותר גבוהה. את יכולה לנסות לבדוק זאת ביולוגית.
הנטייה שלה היא להתנהג ביתר תוקפנות ולעשות מה שהיא רוצה.יש בזה גםצדדים חיובים.
אם את רוצה להפסיק את ההתנהגות התוקפנית שלה עלייך להיות הרבהיותר קשה אתה.
לגבי עונשים אל תהיי מודאגת היא לא שמה על העונשים שלך ושוכחת אותם.הם לא משאירים עקבות.האמירות שלך צריכות להיות קצרות וברורות .בבית לא מרביצים.
צפי להרבה מאבקים בהמשך.
אם זה לא עוזר אני מציע לך ייעוץ מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)