מי יודע לענות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי יודע לענות לי
    אסתי
    11/05/2011

אני אמא צעירה לבת מתוקה בת שבוע בלבד ויש לי המון דאגות ופחדים בכל מה שקשור אליה,
    א. התינוקת אוכלת בצורה מאד לא מסודרת, ולפי מה שידוע לי היא צריכה לאכול אחת ל-3 שעות, ואני לא יודעת להחליט אם לתת לה עוד כשהיא מבקשת תוך כמה דקות כי מצד אחד אולי היא לא אכלה מספיק אך מצד שני אולי כשלוחץ לה בבטן או משהו דומה היא מפרשת את זה כרעב וא"כ אני לא צריכה לתת לה למרות שהיא מבקשת,

ב. כשהיא אוכלת היא עושה כל מיני "חריקות" משונות ומפחידות שזה נשמע כאי' היא נחנקת או הולכת להקיא ואני לא יודעת אם זה נורמלי, ואם לא מה אני אמורה לעשות??

ג. אחרי האוכל יש לה בערך דקה של משהו שנראה כמו הזיות, היא לא מזיזה את הראש ורק העיניים שלה זזות בצורה משונה וכדו' עד שהיא חוזרת לעצמה.

אשמח לשמוע מבעלי הנסיון הסבר לדברים אלו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי יודע לענות לי

הוספת תגובה

• מי יודע לענות לי - תגובה

טובי פלד
    12/05/2011

שלום אסתי
    לגבי האוכל ,את לא חייבת לספק את צרכיה מיד גםאם היא תהיה רעבה מספר דקות או שעה ואחר כך תאכל ,זה בסדר .
    ובכלל כדאי לך למצוא דרך להפחית את החרדות שלך וללמוד גישה יותר חופשית לגידול הילדים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אסתי
    12/05/2011

הייתי שמחה מאד אם תוכלי להרחיב בכוונתך "ללמוד גישה חופשית יותר בגידול הילדים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו