בת שנה וחצי מפחדת לצאת לגינה בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה וחצי מפחדת לצאת לגינה בגן
    ליאת
    17/05/2011

שלום,
    הכנסתי את הבת שלי (בת שנה וארבע) לגן שבועיים לפני חג הפסח ומאז אני מאוד מוטרדת.
    הגן נראה מסודר, הצוותים של כל הגילאים נראים חמים ודווקא הצוות של הפעוטות נראה לי יותר קשוח ומרוחק, פחות חם לילדים. הילדה התרגלה לצוות בסך הכול, לא בוכה כשאני באה לקחת אותה, אלא משחקת (עברה תהליך הסתגלות קשה ובכתה רוב הזמן) ולרוב גם לא כששמים אותה בבוקר. אבל לא מוכנה בשום אופן לצאת לגינה. מצביעה על המזרון ומבקשת ללכת לישון או על הכיסר אוכל לשבת בו בחדר. אני יודעת שבתחילה הייתה יוצאת לגינה ואחד הילדים שרט אותה בפנים. אני לא יודעת אם יש קשר או לא, ציינתי בפני הגננות והן התעלמו מכך. כשאני לוקחת אותה לגימה של הגן בעצמי היא נצמדת אלי חזק ומסרבת לרדת, רק לאחר כמה דקות מוכנה ואז דווקא משחקת בשמחה, רצה במרחב. הגננות אומרות שהיא מפחדת כנרה מההמולה של הילדים, זה לא הפריע לה מעולם - היא ילדה עם המון ביטחון, ובכל גינה מתרוצצת גם כשאני רחוקה מהעין. השאלה היא אם יש מה לעשות בנדון ? איך להרגיל את הילדה לגינה?
    איך אני אדע אם הגן טוב או לא ? (למשל כשילד בגן בכה, לא פנה ךגננת אלא נשאר בקצה החדש שכוב ובכה, הגננת התעלמה מזה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שנה וחצי מפחדת לצאת לגינה בגן - תגובה

טובי פלד
    18/05/2011

שלום ליאת
    לילדה שלך יש קשיי הסתגלות לחברה חדשה זו תכונה שלה.השאירי אותה ותני לה להתרגל לחברה .אם תחליפי גן התכונה הזאת רק תחריף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו