לבן שלי יש התקפת גרפסים,אני מתמוטטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבן שלי יש התקפת גרפסים,אני מתמוטטת
    מתמiדדת
    26/05/2011

הבן שלי בן חודשיים וחצי, מגיל 3 שבועות התחיל אצלו התקפת גרפסים. הוא מסיים לאכול,עושה גרפס אחד גדול, עוד איזה 2-3, נרדם.. אני מחזיקה אותו עוד קצת,מניחה אותו במיטה.והופ...מתעורר וזז באי נוחות,אני מרימה אותו לגרפס ויוצא לו.. נרדם חזרה, מניחה אותו שוב במיטה, מחזיק אולי 5 דק' ושוב מתעורר לגרפס. זה יכול להימשך ככה אפילו 3-4 שעות עד הארוחה הבאה, יוצא שאני בקושי ישנה,אני לא מצליחה להספיק כלום בבית,אני כל היום מרימה לגרפסים! מישהי נתקלה בתופעה? מתי זה עובר? מה צריך לעשות? הוא מקבל מטרנה רגילה חלבית, בבקבוק מאם פטמה 1, לא נראה לי שהבעיה שהוא בולע הרבה אוויר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבן שלי יש התקפת גרפסים,אני מתמוטטת - תגובה

ד``ר אורה רבר
    26/05/2011

למתמודדת שלום
    אכן לא קל לא לישון כול הלילה ולתפקד במהלך היום.
    נראה לי כי מה שאת מתארת מתאים יותר לייעוץ רפואי -האם התופעה נורמטיבית, או לא, כמה זמן היא עורכת, ובמיוחד מה ניתן לעשות על מנת להקל עליך ועל הרך הנולד גם יחד.
    המלצתי היא כי תפני לטיפת חלב אליה את שייכת, או/ו לרופא הילדים. אני בטוחה שהם כבר נתקלו בבעיה דומה ויסייעו לך בנושא.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו