פחד אצל בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד אצל בן שנתיים
    סמר
    06/06/2011

שלום לכולם
    הבן שלי הוא בן שנתיים לאחרונה גילתי שהבן שלי מפחד מהמזגן דבר זב לא הי בשנה שעברה.
    אפילו אם המזגן לא עובד הוא מפחד ממנו.כלומר הוא מפחד מצורה החיצונית של נמזגן ולא רק מהקול.
    נסיתי בכמה דרכים לעזור לו כדי לא לפחד אם זה בחיבוק או נשיקה.נתתי לו כמה פעמיםאת השלט של המזגן כדי לשחק בו וגם כן נתתי לו לגעת במזגן והכל לא עוזר.ובנוסף התחיל תמיד לכסות את עיניו בידיו כאילו הוא בוכה אבל הוא מכסה מפחד.
    אני מאוד מוטרדת לא יודעת מה לעשות ממה נובע דבר כזה.
    דבר אחרון בתקופה האחרונה יש לו מזג ו אופי לא כלכך בסדר לפעמים הוא בוכה ללא כל סיבה,קצת עצבני מרגישים שיש משהו לא בסדר.
    אגב הוא עדיין לא מדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד אצל בן שנתיים

הוספת תגובה

• פחד אצל בן שנתיים - תגובה

טובי פלד
    06/06/2011

יסמין שחום
    הבן שלך מתחיל להרגיש חרדה וזה מתחיל במזגן וממשיך הלאה.זה שלך התפתחותי וגם כנראה איזו רגישות שלו עצמו,בדרך כלל זו תכונה מולדת.תבדקי אצל אחד ההורים.
    לטיפול אני מציע לא לעשות הרבה , לא להאדיר את החרדה.להתייחס כמה שפחות ,לומר בצורה אדישה זה שום דבר,או להתעלם.
    התופעה תעבור מעצמה,אולם סביר להניח שיבואו חרדות אחרות .יתכן ותיצטרכו להיעזר בייעוץ מקצועי בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו