מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להכניס לפעוטון?ענבל10/06/2011
בתי בת 6 חודשים ולא נמצאת במסגרת, אלא איתי בבית או עם אימי. היא ילדה נוחה, חברותית ומתוקה. היות וכעת אני נמצאת בתקופת בחינות, אני שוקלת להכניס אותה לפעוטון למשך חודש בלבד ולהכניס אותה שוב בספטמבר באופן קבוע.
מעבר לשיקולים שלי שהביאו אותי לחשוב על פתרון זה, חשובה לי כמובן מאוד טובתה. האם השינויים האלה עשויים "לשגע" אותה או שהיא תסתגל בכל פעם למצב החדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכניס לפעוטון? - תגובה
ד``ר אורה רבר10/06/2011לאימא הסטודנטית שלום
אכן לא פשוט לתמרן בכול ה"כובעים" שלנו- גם להיות אימא, וגם להיות סטודנטית ועוד לא מעט "כובעים". אני שמחה שאת מתבלטת ולא מוצאת את הפתרון "הטכני", שעל פניו נראה הגיוני. חשוב לדעת כי גם לתינוקת חביבה חברותית ונוחה לא קל להסתגל למסגרת חדשה. עדיף שההסתגלות תהיה בשלבים ולא תשאירי אותה בבת אחת לאורך שעות רבות במסגרת החדשה. לאחר תקופת ההסתגלות עדיף לשמור על שגרה ולא לשנותה לעיתים קרובות.
נסי לחשוב על פתרונות אחרים- לאילו אנשים קרובים התינוקת רגילה? נסי לחלק בינהם את הזמן שאותו את חייבת להקדיש לבחינות, ואת יתר הזמן שבו התינוקות ערה נסי לבלות במחיצתה.
בהצלחה בבחינות אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהכניס לפעוטון? - תגובה
טובי פלד11/06/2011שלום ענבל
הכניסי אותה לפעוטון אפילו אם זה רק לחודש. לא יקרה לה שום נזק.להיפך היא רק תרחיב את מעל ההתנסויות שלה ותיתפתח מבחינה חברתית ושפתית.
הסתכלי על זה כמו טיול סבסוף חוזרים הבייתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)