להכניס לפעוטון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכניס לפעוטון?
    ענבל
    10/06/2011

בתי בת 6 חודשים ולא נמצאת במסגרת, אלא איתי בבית או עם אימי. היא ילדה נוחה, חברותית ומתוקה. היות וכעת אני נמצאת בתקופת בחינות, אני שוקלת להכניס אותה לפעוטון למשך חודש בלבד ולהכניס אותה שוב בספטמבר באופן קבוע.
    מעבר לשיקולים שלי שהביאו אותי לחשוב על פתרון זה, חשובה לי כמובן מאוד טובתה. האם השינויים האלה עשויים "לשגע" אותה או שהיא תסתגל בכל פעם למצב החדש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להכניס לפעוטון?

הוספת תגובה

• להכניס לפעוטון? - תגובה

ד``ר אורה רבר
    10/06/2011

לאימא הסטודנטית שלום
    אכן לא פשוט לתמרן בכול ה"כובעים" שלנו- גם להיות אימא, וגם להיות סטודנטית ועוד לא מעט "כובעים". אני שמחה שאת מתבלטת ולא מוצאת את הפתרון "הטכני", שעל פניו נראה הגיוני. חשוב לדעת כי גם לתינוקת חביבה חברותית ונוחה לא קל להסתגל למסגרת חדשה. עדיף שההסתגלות תהיה בשלבים ולא תשאירי אותה בבת אחת לאורך שעות רבות במסגרת החדשה. לאחר תקופת ההסתגלות עדיף לשמור על שגרה ולא לשנותה לעיתים קרובות.
    נסי לחשוב על פתרונות אחרים- לאילו אנשים קרובים התינוקת רגילה? נסי לחלק בינהם את הזמן שאותו את חייבת להקדיש לבחינות, ואת יתר הזמן שבו התינוקות ערה נסי לבלות במחיצתה.
    בהצלחה בבחינות אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכניס לפעוטון? - תגובה

טובי פלד
    11/06/2011

שלום ענבל
    הכניסי אותה לפעוטון אפילו אם זה רק לחודש. לא יקרה לה שום נזק.להיפך היא רק תרחיב את מעל ההתנסויות שלה ותיתפתח מבחינה חברתית ושפתית.
    הסתכלי על זה כמו טיול סבסוף חוזרים הבייתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו