נוהגת ליצרוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוהגת ליצרוח
    אור
    14/06/2011

ביתי בת שנה...סיגלה התנהגות צרחנית..היא עולה לטונים מחרישי אוזניים..זה קורה כשמנסה למשוך תשומת לב כשרוצה משהוא כשלא רוצה כשמשחקת
    בתחילה חשבתי "היא מגלה את הקול שלה" אבל לפעמים זה מקפיץ אותי לתגובה נוקשה של "מספיק"אולי אפילו תוקפני כי קשה לשמוע את זה..ניסינו לומר בעדינות תקיפה "לא צורחים מדברים בשקט" אני פוחדת שהתגובות שלי יוצרות את המנהג הזה לקבוע..כיצד להתנהג עם התופעה הזאת?ולמה הצרחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוהגת ליצרוח

הוספת תגובה

• נוהגת ליצרוח - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/06/2011

לאור שלום רב
    טוב שאת מתלבטת ופונה לקבלת עצה. אכן התגובה הנוקשה לא תפתור את הבעיה. כמה שזה מפתיע הילדים "נהנים" לראות אותנו יוצאים מהכלים, זה נותן להם תחושת שליטה, הם מצליחים "לתפעל אותנו".
    מה עושים? - כאשר היא צורחת אל תגיבי- "אל תשמעי" כאשר תתעלמי לחלוטין מהצרחות הן תחלופנה. פני אליה תמיד בקול רך שקט וסבלני, על מנת שתוכל ללמוד בדרך של חיקוי.
    הכי חשוב של "תשברי" כי אם בסוף הצרחות מקפיצות אותך היא השיגה את מטרתה באמצעות הצעקה
    באיחולי שקט ורוגע אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו