לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    חן
    22/06/2011

מקווה שהגעתי לפורום הנכון...

בכ"א שלום!

אני אימא טריה, אמא לילד בן 3 חודשים.

בשבוע האחרון, התחלתי להרגיש קצת מוזר, אחרת- ביחס לתינוק.
    מהרגשת אהבה טוטאלית, בלתי מוסברת- פתאום אני מרגישה קצת מכאניות ואוטומטיות בביצוע דברים שקשורים אליו.
    אני מרגישה שהאהבה הענקית, הבלתי מוסברת והעוצמתית שהייתה לי אליו התמוססה מעט.(כמובן שאני מאוד אוהבת אותו אבל משהו הלך לי לאיבוד)
    שאלתי היא- זה קשור לדיכאון לאחר לידה? או שזה סתם מצב רוח כזה שיעבור?

חשוב לי לציין שאני סטודנטית, בשיא תקופת המבחנים העבודות, והלחץ..
    לא יודעת אם יש קשר או לא בכ"א התחלתי להרגיש ככה השבוע, עם תחילת העומס...

אודה לתשובתכם המהירה,
    תודה
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    23/06/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר - תגובה

ד``ר אורה רבר
    23/06/2011

בפורום הריון ולידה יש פורום העוסק בתקופה שאחרי הלידה. תוכלי להפנות לשם את שאלתך ולקבל תשובה מוסמכת ממומחים ספציפיים לתקופת חיים לא פשוטה זו.
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר לידה - תגובה

טובי פלד
    23/06/2011

שלום חן
    לדעתי התגובות הלא יציבות שלך היננן תוצאה של הביולוגיה של הלידה והן נמצאות על הספקטרום של דיכאון לאחר לידה. לא לא חייב להיות דיכאון קליני אבל אלה שיוניי מצב רוח שמושפעים מאד משינויים הורמונליים..אני מציע לךלהייעץ עם רופא וגםלקבל ייעוץ ותמיכה מקצועיים.נסי לקבל את העובדה שזה לא שמשהו לא בסדר אצלך אלה שזו תופעה טבעית ונפוצה לאחרהלידה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו