שינה ביום ושינה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה ביום ושינה בלילה
    שירה
    26/06/2011

בני בן חמישה חודשים
    בעוד שהרדמות לשנת הלילה אינה מהווה בעיה: הוא נרדם בכוחות עצמו (לאחר סוג של "טקס", מקלחת, אוכל, מובייל ושינה),
    במהלך היום, הוא אינו מצליח להרדם בכוחות עצמו, גם לשנת בוקר (חצי שעה) , גם לשנת צהריים (שעה וחצי) וגם לשנת אחה"צ (חצי שעה) הוא נרדם רק על הידיים בתנוחת ערסול.
    אציין שלא תמיד אנחנו נמצאים בבית לצורך השינה, ולעיתים הוא צריך להרדם בעגלה ולאו דווקא במיטתו, אבל גם שם, הוא מסרב להרדם ופותח בסדרת צרחות ....

מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה ביום ושינה בלילה

הוספת תגובה

• שינה ביום ושינה בלילה - תגובה

טובי פלד
    27/06/2011

שלום שירה
    האם אתם מכריחים אותו לישון .? מה קורה כשאתם לא מכריחים אותו ?
    לי נראה שהילד נרדם ויכול להירדם סהלך היום רק בתנועה. אצל ילדים פעילים זו הרבה פעמים הדרך הטובה ביותר להירדמות כשהם גדלים זה משתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.....

שירה
    27/06/2011

מכריחים אותו לישון? לא ממש, הוא פשוט הופך קצת ל"נודניק" , מוכן להיות על הידיים בלבד או נכנס להתקפת בכי שנובעת מהיותו עייף.....
    כאמור אם לא מנסים להרדים אותו , הוא פשוט בוכה או יותר נכון, צורח.
    לא נותרת לי ברירה אלא להרדים אותו על הידיים, וגם זה לעיתים לוקח לא מעט זמן.

אכן בסוף הוא נרדם תוך כדי תנועה
    הפחד שלי הוא להקנות לו הרגלי שינה לא נכונים
    אם הבנתי נכון, אתה ממליץ לי להמשיך להרדים אותו בתנועה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו