אלימות אצל ילד בן שנה ועשרה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות אצל ילד בן שנה ועשרה חודשים
    אושרת
    27/06/2011

שלום

הבן שלי בן שנה ועשרה חודשים. ילד מאוד חכם ומאוד חברותי הוא מדבר מאוד יפה לגילו וקל לתקשר איתו . הוא מבין כל מה שמבקשים ממנו ואפילו מבצע ,אך דבר אחד הוא לא מוכן לקבל וללמוד וזה נושא האלימות. זה מאוד מטריד אותי כי ניסיתי כבר את רוב השיטות וכמובן את כל ההמלצות מאנשים שחוו את זה .
    כשאני או בעלי מגיעים לאסוף אותו מהגן הוא רואה אותנו והדבר הראשון שהוא חייב לעשות זה לגשת לאחד הילדים לדחוף אותו או להרביץ לו תוך כדי שהוא ממשיך להסתכל עלינו . כמובן שהגננת ואני מעירות לו אבל הוא ממשיך עם זה וזה הפך לשגרה בשבילו הוא מרגיש בטחון מופרז לידנו . גם כשאנו מחוץ לבית הוא לפעמים מכה לילדים וגם אותנו כשהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה במקרה הזה החלטנו שכשאנחנו מחוץ לבית אנחנו פשוט קמים והולכים איתו הביתה ומסבירים לו שהוא מפסיד כי הוא מתנהג לא יפה אבל בתגובה אנו מקבלים חיזוק ממנו שהיה לו כיף ומוסף חיבור ונשיקה הוא לא ממש מראה שאכפת לו ללכת הביתה .
    התחלתי בהסברים על אלימות ושזה לא נעים ואפילו כואב ,עברנו לפינת חשיבה בבית וחזרה הביתה כשצריך אבל שום פעולה שאנו עושים לא משפיעה עליו והוא ממשיך בשלו
    יש לציין שהוא ילד ראשון ושהוא מפונק מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלימות אצל ילד בן שנה ועשרה חודשים - תגובה

טובי פלד
    28/06/2011

שלום אושרת
    שימי לב שרוב מוחלט של ההתנהגויות האלימות הן אצל בנים ולא אצל בנות.
    התןקפנות היא תוצאה בין היתר של ההורמון הגברי טסטוסטרון הנמצא יותר אצל בנים מאשר אצל בנות.
    הסברים מצאת החמה ועד צאת הנשמה לא יעזרו כי הילד שלכם הוא מפונק ורגיל לקבל הכל מממכם.
    רק מעשה שיכאיב לו יכול לגרום לשינוי התנהגות זו.צריך להפחיד אותו בצעקה חזקה או בעונש אחר.
    מצד שני אפשר גם להמשיך כך וכשהוא יגדל קצת וילדים יתרחקו ממנו הוא ילמד מהר מאד לרסןן את עצמו.
    ההתנהגות התוקפנית תיעלם עם הזמן . יש יתרונות להתנהגות תוקפנית ולא צריך להיסתכל עליה בשלילה מוחלטת.
    אתם יכולים להיות יותר רגועים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו