מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרחבות נקבוביות בגלל סרוםשוש16/02/2017
שמתי לב שלאחרונה הנקבוביות שלי התרחבו. לא מזמן התחלתי להשתמש בסרום של ויטמין C, יכול להיות שיש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות פעורות
אורית בן יהודה16/02/2017שלום,
נקבוביות מורחבות בעור אצל מי שסובל מכך נראות רחבות יותר ככל שאנו מתבגרים או בעקבות הרזיה , עם תחילת רפיון בעור אין קשר לשימוש בסרום.
ממליצה לך לעבור טיפולי מזוטרפיה או טיפול פרקשנאלי בגלי רדיו לשיפור מרקם העור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נקודות שומן בלי צלקותדניאלה14/02/2017
האם יש אפשרות נקודות שומן ושלא יישארו צלקות או סימנים אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שומן
אורית בן יהודה16/02/2017כמובן
גשי לקוסמטיקאית מנוסהץ
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על מסכת בוץ לפניםרינת12/02/2017
אני משתמשת במסכת בוץ מים המלח בתדירות די גבוהה, לפחות פעם בשבוע ואפילו יותר אם יש לי זמן. לאחרונה אמרו לי שזה לא טוב ושזה הורס את השומנים הטבעיים או משהו כזה. זה נכון? אם כן, אז מה התדירות המומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכת בוץ
אורית בן יהודה16/02/2017שלום,
את משתמשת בתדירות סבירה
השכבה העליונה בעור עלולה להתיבש במיוחד במזג אויר קר .
במקרה כזה לחות קלילה לעור שמן תאזן את עורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקרמים ביום ובלילהויקי09/02/2017
שלום,
אני בת 39 כמעט
הייתי רוצה לשים בלילה אנטיאגינג ( שהוא מיישב עור) וביום קרם שומני ( העור שלי יבש)
האם זה יעשה את העבודה?
האם זה יכול להרוס משהו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיאייג'נג
אורית בן יהודה25/02/2017שלום.
תכשירים המיועדים לשימוש לשעות הלילה מכילים חומצות :גילקולית , לקטית, קוג'ית ועוד הטיפול בתכשירים אלו גורם להסרה עדינה של תאים מתים מהשכבה העליונה בעור ותחלופה בריאה יותר של תאים הבהרה וחידוש זו הסיבה שאת מרגישה "יובש". חשוב להבין שאין זה "יובש" הפוגע בעור אלה מחדש אותו. לשאלתך לא יגרם שום נזק נהפכו . חשוב שתגני במשך שאור האור העל עורך ע"י מקדם הגנה 30 SPF50 .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי מזותרפיה ללא אחלוששירן07/02/2017
אפשר לעשות טיפול מזותרפיה בזמן הריון ולבקש לא להזריק את הגורם המאלחש? ואם אין אפשרות כזו אז איזה טיפולים יכולים להיות טובים לאישה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזותרפיה ללא אלחוש
אורית בן יהודה08/02/2017שלום,
ניתן לעשות מזותרפיה ללא אלחוש .
לא כתבת באיזה חודש את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים פרקשנאלים נגד קמטיםאפרת02/02/2017
ראיתי שכתבת פה על טיפולים פרקשנאלים נגד קמטים. הייתי שמחה לעוד מידע בנושא. איפה עושים אותם ובמה זה כרוך? אלה רק טיפולי מנע או שהם מתאימים גם לנשים מבוגרות יותר שכבר יש להן קמטים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים פרקשאנאלים
תלוי במצב בעור ועומק הקמטים , לעתים ניתן לשלב טכנולוגיות וטיפולים, פיליניג + פרקשנאל +טיפול באור .
יש צורך באבחון להתאמת הטיפול הנכון עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים בכל פעם שיש מחזורמאיה31/01/2017
בכל פעם שאני במחזור יש לי חצ'קונים שעוברים רק שבוע אחרי שנגמר המחזור. יוצא שאני חצי חודש בערך עם חצ'קונים. אני יודעת שזה הורמונלי לפי התזמון שלהם אבל האם יש דרך למנוע אותם או לפחות לגרום להם לעבור מהר יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה לפני מחזור
בעיה מציקה ומוכרת אותה ניתן לפתור אותה ע"י ניקוי פנים סדיר לפני קבלת המחזור ושימוש בתכשיר המכיל חומצה אזלאית - מיועד לאקנה הורמונלי .
או לאחר אבחון העור באם המצב מתאים ניתן לטפל באמצעות פוטותרפיה - או כחול, דבר שלרוב מונע התפרצויות אקנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים מעל השפה העליונהגלי29/01/2017
בת 33 וכבר יש לי קמטים מעל השפה העליונה. בשאר הפנים לא נראה שיש קמטים נכון לעכשיו. איך אני יכולה לטשטש את הקמטים הקיימים ולמנוע מהם להתרבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים מעל השפה העליונה
אורית בן יהודה31/01/2017שלום,
ממליצה לך בחום להתחיל טיפולים פרקשנאלים - (גלי רדיו) מקומיים
יחד עם התאמת טיפול תומך בביית לאזור זה ולשאר הפנים והצוואר .ע"י כך תוכלי ליהנות מעיקוב תהליכי תהליכי הזדקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשעווה גורמת לדליות?רובי26/01/2017
מאז שאני צעירה אני מסירה שערות בשעווה. לאחרונה שמעתי שהסרה בשעווה בטווח הארוך גורמת לוורידים בולטים (דליות?) האם זה נכון? אם כן, יש דרך למנוע את זה? ומה החלופה שלי לשעווה אם אני לא רוצה גילוח ולא יכולה לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה31/01/2017שלום.
הסרה לא נכונה של השיער (משיכה כלפי מעלה לדוגמה) עלולה להחמיר דליות למי שיש נטייה לכך.
גשי לשעוונית מקצועית כך תוכלי להיות רגועה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון פילינג לפנים באופן קבועאורטל24/01/2017
סבון הפנים שאני משתמשת בו באופן קבוע הוא סבון פילינג והעור שלי מגיב אליו טוב, לעומת סבונים אחרים. אמרו לי ששימוש בסבון פילינג הוא לא יומיומי אלא אחת לשבוע. זה נכון? גם אם העור שלי מגיב אליו טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון פילינג
אורית בן יהודה24/01/2017ערב טוב
אני לא מכירה את עורך ולא את המוצר לכן לא אוכל לענות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור עם פטריות שמשמור22/01/2017
אמרו לי לא מזמן שהכתמים הלבנים שיש לי מעל החזה זה פטריות שמש. מה זה אומר בדיוק ואיך אפשר להיפטר מהן ולא לקבל אותן שוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות שמש
אורית בן יהודה24/01/2017ערב טוב,
הטיפול הוא משחתי במרשם רופא בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרים פעילים בקוסמטיקה ביתיתלילוש20/01/2017
רציתי לשאול לגבי חומרים פעילים בקוסמטיקה ביתית
האם הם מכילים את החומרים המסוכנים שמומלץ להמנע מהם?
פרבנים ,נפט, וכל שאר הסכנות ..
אני יודעת שרק בקוסמטיקה פרא רפואית יש חומרים פעילים כמו דרמלוגיקה, מורד, לומינס-, פיטר תומס
האם בקוסמטיקה אורגנית יש חברות ששמות חומרים פעילים או שזה נוגד את האורגניות ?
אני התאהבתי במוצרים של פיטר תומס השינוי נראה מהרגע הראשון . אבל אחרי 3 חודשים של שימוש התחילו מלא תופעות לוואי כולל קשיי נשימה-ואני בחורה בריאה לחלוטין. ואז גיליתי שאין לו אישור של משרד הבריאות -והFDA שולח לו מלא מכתבי אזהרה שהחומרים שלו עלולים להיות מסוכנים מאד.
עכשיו אני מחפשת חברה שתתן לי תוצאות כמו שלו אבל בלי הסיכונים הבריאותיים -יש משהו שתוכלי להמליץ עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש כאן משהו מסוכן במרכיבים של הסבון?
לילוש20/01/2017WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, ROSE CENTIFOLIA FLOWER WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, ROSA DAMASCENA LEAF CELL EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA LEAF CELL EXTRACT, ROSA ALBA LEAF CELL EXTRACT, ADENIUM OBESUM LEAF CELL EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA LEAF CELL EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, GLYCOLIC ACID, ALLANTOIN, PANTHENOL, ARGININE, BUTYLENE GLYCOL, BHT, METHYLDIHYDROJASMONATE, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, POLYQUATERNIUM-59, AMBRETTOLIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, RED 33 (CI 17200), BLUE 1 (CI 42090).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לחומרים בטוחים
אורית בן יהודה20/01/2017ממליצה בחום על תכשירי הקוסמטיקה המקצועיים והיעילים של חברת ביופור הם ללא פרבנים כלל
ובאישור משרד הבריאות.
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עיבוי שפתיים זה לא בריא?ליטל17/01/2017
בת 18 רוצה לעבות את השפתיים ואמא שלי אומרת שבשום פנים ואופן לא כי זה לא בריא. אני רוצה לדעת מה דעתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
אורית בן יהודה20/01/2017ישנם חומרים לא מורשים לעיבוי שפתיים , מנגד שימוש החומצה הילהרונית למילוי השפה אינה מזיקה.
שבת שלוום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת שקיות מתחת לעינייםדוד15/01/2017
אהלן בוקר טוב, יש למישהו המלצה איך להעלים את השקיות מתחת לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות תחת העניים
אורית בן יהודה20/01/2017איני יכולה לתת לך מענה רציני , יש לראותך.
ציין את גילך עשוי לתת כיוון האם הבעיה היא קוסמטית או כרורגית
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול למניעת קמטים מסביב לעינייםנורית15/01/2017
אני וחברה שלי בערך באותו גיל 54 ואותו סוג עור יבש. לשנינו אותו בעיה של קמטים מסביב לעיניים. התחלנו טפול ממש יחד אצל אותה קוסמטיקאית לפני חודשיים ולפי התרשמותי אצלה יש שיפור ואצלי לא. מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים סביב העניים
אורית בן יהודה20/01/2017אין לדעת כל עור מגיב שונה לטיפולים שונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)