מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורנה08/04/2015
שלום לכן,
רכשתי רולר מזו ביתי 1.0 אני בת 56 עם עור פנים מעורב ואני בסימן ירידה במשקל רוצה להתחיל לטפל בזה לאחר הירידה במשקל.
רציתי להתייעץ אתכן איך כדאי לי להשתמש בזה כתוב בהוראות פעם בשבועיים לכמה זמן אני יכולה להשתמש בזה? והאם כדאי לי להשתמש בחומצה היאלרונית יחד עם זה? או שמספיק קרם פשוט? והאם כדאי לי לחטא את הפנים עם אלכוהול 70% לפני הטיפול זה לא ייבש לי אותן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לגבי טיפולי אנטי- אייג'ינגמריה07/04/2015
שלום,
האם קוסמטיקאית פרא- רפואית רשאית לבצע טיפולי מיזותרפיה וטיפולים בגלי רדיו לאנטי אייג'ינג?
וגם: כיצד אני יכולה לדעת שהקוסמטיקאית היא אכן קוסמטיקאית פרא רפואית.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפולי אנטי- אייג'ינג - תגובה
אורית בן יהודה12/04/2015שלום מריה וברוכה הבאה לפורום.
כן קוסמטיקאית פרארפואית מורשה לבצע טיפולי מזוטרפיה וטיפולים בגלי רדיו למיצוק ולהעלמת צלקות.
כדי להיות בטוחה שאת בידיים טובות ובטוחות בקשי לראות תעודות ושאלי על ביטוח אחריות מקצועית,על כל קוסמטיקאית המבצעת טיפולים אלו להיות מבוטחת על טיפולים אלו.
אם המטפלת תראה לך זאת את בידיים טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערש05/04/2015
שלום יש לי כמה שאלות
1.מה הכוונה להסרת שיער במפשעות באמצעות שעווה אצל הקוסמטיקאית? היא עושה מלא (חיצוני ופנימי) או רק ב'מסגרת'?
2. עם איזו שעווה כדאי לעשות שחי?
3. עם איזו שעווה כדאי לעשות גב אצל נשים? והאם זה מסוכן לעשות שמה בגלל עמוד שדרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
ש14/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
מיכל גולן15/04/2015היי..
שעווה אצל קוסמטיקאית,
יש מספר סוגים
יש שעווה שיורדת עם בד ושעווה מתקפלת ללא בדים.
היא נועדה לאיזורים עדינים, כגון שחי ומפשעה.
כל קוסמטיקאית מורידה בדיוק מה שהלקוחה מבקשת ממנה. מסגרת הכל או כל דבר אחר שהחקוחה רוצה. ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.ולגבי השאלה השלישית?אודה ל
ש15/04/2015לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.ולגבי השאלה השלישית?אודה ל - תגובה
מיכל גולן15/04/2015איזה קשר את רואה בין עמוד השידרה להברת שיער בשעווה ?... :)
הסרת שיער בשעווה נעשת מעל העור באיזור שאפילו לא קרוב לעמוד השידרה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחאלינור31/03/2015
שלום רב,
ברצוני לדעת האם גילוח שיער בית שחי ושיער הרגליים אצל ילדה בת 10 וחצי, עלול להצמיח שיער קשה יותר ועבה יותר מהקיים היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח - תגובה
אורית בן יהודה01/04/2015שלום אלינור.
עם ההתבגרות השיער ישתנה גם ללא גילוח
הגילוח עלול לתת הרגשה של גדילה זיפית אך לא בהכרח שהשיער יתקשה
יחד עם זאת היום עם התקדמות הרבה בטיפולי הסרת שיער בPL ובלייזר ככל שהשיער קשה ועבה יותר יהיה כל יותר בעתיד להסיר שיער ביעילות.
לדעתי אם זו האופציה כרגע וכדי שילדתך תרגיש טוב יותר עם עצמה ובטחונה האישי יעלה ועל תחששי מכך.
בברכת חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
אלינור01/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיערrotlv24/03/2015
שלום. אני כשלושה חודשים לאחר לידה ולפתע ״צץ״ לו שיער שפם אצלי (מעל השפה העליונה). אני בת 37 ומעולם לא הורדתי שם שיער.
שאלתי היא האם כדאי לפנות לקוסמטיקאית שתוריד לי בחוט או בשעווה? אציין שיש לי כתמי פיגמנטציה ואני חוששת שהכתמים יתחזקו עוד יותר.
אני לא יכולה לפנות לשיטות המורידות לצמיתות מכיוון שיש לי סיליקון בשפתיים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער - תגובה
אורית בן יהודה25/03/2015היי ,
הסרת שיער בשעווה ע"י קוסמטיקאית מנוסה לא מחמירה פיגמנטיה.
ממליצה לך להשתמש בקביעות בקרם מסנן קרינה 40 SPF ומספר פעמים ביום כדי שהכתם לא יתכהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בבקשהדנית23/02/2015
שלום רב
רציתי לדעת איך בוחרים צבע של מיק אפ אני לא כהה ולא לבנה .שאלה שניה בבקשה.איזה צורה של גבות מתאים למבנה הפנים שלי? המצח שלי צר עצמות לחיים גבוהות,מבנה פני דומה לאגס . תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות בבקשה - תגובה
מיכל גולן27/02/2015דנית,
יש חברות איפור שהיועצות ישמחו לעזור לך לבחור מייק-אפ.
לגבי הגבות אין באפשרותי לייעץ לך בדרך זו של התיאור. מצטערת.
בהצלחה ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמי פיגמנטציהאלה23/02/2015
אשמח להמלצה על דרכי הבהרה כתמי פיגמנטציה על הפנים (בעיקר אזור עצמות לחיים). הכתמים הופיעו בתקופת הריון.
האם המוצרים בטוחים לשימוש בתקופת אביב / קיץ?
האם המוצרים בטוחים לשימוש בהריון?
תודה רבה מראש, ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמי פיגמנטציה - תגובה
אורית בן יהודה24/02/2015שלום אלה.
הכתמים שהופיעו על פניך נקראים מלזמה (מסיכת הריון).
כדי להתאים לך טיפול הבהרה יש צורך באבחון מלא.
שאלותייך כלליות ולא ניתן לענות עליהם מקצועית על גבי הפורום.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על טיפול שעוזר
רונית טל שיר22/03/2015הי
ממליצה לך על טיפול בdeshlie בראשון לציון
אחלה מקום
לי הם מאוד עזרו בטיפול בכתמים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על טיפול שעוזר - תגובה
מיכל גולן24/03/2015כמו שאורית ציינה . ממש מומלץ להגיע לאבחנה אצל קוסמטיקאית פרא-רפואית...
ישנם מוצרים שיכולים להיות טובים בקיץ. אך עדינים ופחות אגרסיביים מהטיפול בחורף .
כמובן ישנן תוצאות טובות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על קרם פניםרחלי20/02/2015
אני בעלת עור מעורב עם רצועת T שמנה, נטיה לאקנה. משתמשת שנים בקרם פנים של ד"ר פישר טרי מויסט לעור מעורב. יש שם 33 SFF דבר שחשוב לי. זה אחד הקרמים היחידים שלא עשו אותי מבריקה ושומנית..
אני מרגישה לאחרונה שהקרם לא מספיק מזין, אולי גם קשור לגיל (36)
אשמח להמלצות על קרם פנים לעור מעורב, שמזין ולא מבריק. עם מקדם הגנה. (רצוי לפחות 20). ואולי גם המלצה נפרדת לקרם לילה. אם אפשר בטווחי מחיר שפויים. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על קרם פנים - תגובה
אורית בן יהודה20/02/2015היי רחלי.
אכן בגילך יש צורך בתוספת לחות בייחוד בחורף.
ממליצה לך לחפש קוסמטיקאית שעובדת עם תכשירי ביופור לחברה יש לחות לא יקרה לעור שמן לעור מעורב ולעור יבש- לקוחותיי אוהבים מאוד את המוצר. ניתן להעשיר אותו בנוגדי חמצון ותמציות בהתאם לעורך.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על קרם פנים - תגובה - תגובה
מיכל גולן22/02/2015אכן כמו שאורית אמרה כדאי לך לחפש קוסמטיקאית בקרבתך ע"מ שתוכל להמליץ לך על קרם פנים לעור מעורב .
יש מספר חברות בשוק עם מחירים לא יקרים ועושים עבודה נפלאה ביופור, צמחי מדבר יהודה, ג'יג'י.
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי הפניםאיריס08/02/2015
שלום,
אשמח לטיפים לניקוי הפנים, משהו קל ומהיר. יש לי עור מעורב נוטה לאקנה קל. בדכ מתייבש אחרי ניקוי עם סבון פנים.
עד כה השתמשתי במי פנים ללא אלכוהול
לאחרונה התחלתי שגרת טיפוח הכוללת קרם עם חומצה גליקולית בריכוזיות של 5% וחשוב לי לדעת שהפנים אכן נקיות לפני מריחת הקרם (לאחר מריחת הקרם אני מורחת גם קרם פנים, ע״פ הוראות היצרן)
אם יש מוצרים ספציפיים מומלצים, אשמח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הפנים - תגובה
מיכל גולן10/02/2015שימוש בסבון פנים יהיה מעולה לניקוי יסודי של עור הפנים .
ממליצה מאוד מתוך שימוש אישי ויעיל - סבון תה ירוק של ד"ר כדיר (ניתן לרכוש אצל הקוסמטיקאיות )
לא יקר ועושה עבודה מצוינת
בהצלחה ,
מיכל גולן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה וסמנים עקב אקנה .אריאל03/02/2015
שלום, אני בן 16 וסובל מאקנה, לאחר שפצע אקנה עובר, הוא משאיר לי על הפנים סימן אדום .
הפצע נעלם, אך נישאר צבע אדום על העור . הבנתי שקוראים לזה פוסט אקנה .
כל הפנים שלי מלאים בסימנים אלו ואני כבר לא יודע מה לעשות .
עדיין גדלים לי פצעי אקנה(לרוב דלקתיים) רופא עור המליץ לי על ראקוטן, אבל בגלל שאני מרכיב עדשות מגע, זה לא אפשרות .
מה אני צריך לעשות בכדי לזרז את הליך הריפוי של הסימנים האדומים האלו ?
שמעתי על רטין A זה יכול לעזור. ? אשמח שתעני לי אני כבר מיואש, המצב של הפנים שלי גרוע, הכל סימנים אדומים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה וסמנים עקב אקנה . - תגובה
מיכל גולן03/02/2015היי,
פוסט אקנה - אמרת נכון :)
הסימנים האדומים לרוב עוברים לבד. הסימנים האלו ב85 אחוז נעלמים לבד. כיון שהעור עדין "מודלק" וריבוי כלי דם.
כרגע ממש אין צורך ברטין a .
הייתי ממליצה על חומר שיכול קודם לעזור בריפוי האקנה. כשתראה שיפור משמעותי ניתן להשתמש במשחות פחות חזקות לגילך מהרטין a .
מקווה שעזרתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אריאל03/02/2015היי, תודה על תגובתך .
כמה זמן בערך לוקח לזה לעבור ? חצי שנה. ? פשוט אצלי זה כבר ממש על כל הפנים ..
איזה חומרים אני יכול להשתמש בכדי לזרז את הריפוי של הסימנים הללו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
אורית בן יהודה04/02/2015היי אריאל.
כמו שמיכל כתבה הסימנים יחלפו עם הזמן אין אפשרות לחזות כמה זמן כדי לעזור לעור להתחדש
אתה יכול להשתמש בחומרים פעילים לא אגרסבים כמו רטין A .
חומרים המכילים חומצות אלפא ביתא הידרוסיות: דוגמאות: קרם חומצה גליקולית , קרם חומצה אזלאית . ישנם חומרים המכילים תרכובות שונות לשם התאמת טיפול אישי התייעץ עם קוסמטיקאית רפואית .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אריאל04/02/2015תודה רבה על התגובה,
צריך לתכשירים אלו מרשם רופא ? ניתן להשיג אותם בבית מרקחת ? מה העלות שלהם?
תוך כמה זמן אני יראה שיפור מתחילת השימוש בתכשירים אלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
אורית בן יהודה10/02/2015היי אריאל.
ניתן להשיג אצל קוסמטיקאית רפואית לאחר אבחון. המחירים שונים מחברה לחברה.
זמני השיפור הם אינדיבידואלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היאלורוניתהיאלורונית01/02/2015
האם הזרקת חומצה היאלורונית בלחיים ומתחת לעיניים יכולה לפגוע בעור בטווח הארוך /הקצר, להזיק לעור או לגרום לקמטוטים בעתיד? או האם להיפך האם הזרקת החומצה בריאה לעור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היאלורונית - תגובה
מיכל גולן01/02/2015אין שום מחקרים שמראים שהיא פוגעת בעור.
חןמצה האלרונית הינה חומר המצוי אצלנו בעור לכן הוא גם נספג בעור ובערך כל חצי שנה צריך לחדש אותו.
יכול להיות כשתפסיקי להזריק העור יראה "פתאום" רפוי ותתקבל תחושה של קמטוטים רבים שבאו ברגע ולא באמת כך הדבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי ג'רנטיקדניאלה31/01/2015
לאחרונה קיבלתי המלצה מקוסמטיקאית לשימוש במוצרי ג'רנטיק וליתר דיוק שילוב של 3 מוצרים : .
אשר שימוש יומיומי במוצרים אלו לתקופה של חצי שנה יביא לתוצאות מדהימות: יהפוך את הגוף שלי לנשי יותר, החזה יגדל בכמה מידות, השיערות בגוף ובפנים יפחת משמעותית, הפחתה בחצ'קונים אקנה בפנים.
רציתי להתייעץ האם אכן יש דברים בגו? משהי ניסתה? המלצות וחו"ד יתקבלו בברכה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי ג'רנטיק - תגובה
מיכל גולן31/01/2015איני ממש מכירה את מוצרי ג'רנטיק לעומק.
אבל החזה יגדל ??
השערות יפחתו... ?
טוב שתפי אותי אם הדבר הצליח ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית?
אני25/09/2015איזה מהמוצרים? מה המסקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית?
אני25/09/2015איזה מוצרים? מה אומרת? הצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי קוסמטיקה פרא רפואית-עזרה.אורין28/01/2015
שלום,
הנני מעוניינת ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית, היכן מומלץ ללמוד?
האם חייב את התעודה של משרד התמ״ת?? אם כן למה, האם זה קשור לביטוח?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה???
אורין30/01/2015אין תשובה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי קוסמטיקה פרא רפואית-עזרה. - תגובה
מיכל גולן30/01/2015עבור קוסמטיקה פרא רפואית אין תעודה של התמ"ת.
תעודת התמ"ת ניתנת על לימודי קוסמטיקה בכלל...
היכן ללמוד ?... !
כל אחת לבית ספר שמתחברת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקה פרא רפואית
דנית13/02/2015שלום לך,
אני ממליצה על מכללת סקין אקדמי ברחובות.
נדרשת תעודת סיום של קוסמטיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקה פרא רפואית
דנית13/02/2015שלום לך,
אני ממליצה על לימודים במכללת סקין אקדמי ברחובות.
נדרשת תעודת סיום של קוסמטיקאית.
במידה ותצטרכי פרטים נוספים אשמח לעזור.
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הצרת היקפים סנטרמשה24/01/2015
שלום. אני בן 27 אחרי ירידה במשקל.
רוצה להוריד סנטר מעט כפול. רובו רפוי וממש מעט שומן.
מה הוא הטיפול הכי טוב בשבילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הצרת היקפים סנטר - תגובה
אורית בן יהודה24/01/2015שלום משה.
ברכות על הירידה המוצלחת במשקל.
בזמן ההרזיה טיפולי RF למיצוק והידוק העור היו עשויים למנוע את המצב כיום.
אתה מציין עור רפוי מרוקן משומן - חד משמעית גש לפלסטיקאי
טיפולים קוסמטיים לא יעזרו לעודפי העור שאתה מתאר בשלב זה.
בהצלחה.
שבוע טוב,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה הורמונלי-שימוש בתכשיריםאסתי בש22/01/2015
שלום, אני בת 30 לארח אקנה הורמונלי לאחר הפסקת השימוש בגלולות התפרץ לי , כרגע המצב טוב יותר אך נשארו סימנים אדומים גדולים על כל פצע שיצא, סיימתי שימוש בדואק ג'ל שעזר מאד, כרגע משמשת באזל אקס קרם של חווה זינגבויים רק על הכתמים אך רציתי לשאול אני משלבת איתו סרום לנזקי עור של אסתי לאודר וקרם לחות ללא שומן האם השילוב תקין ? אודהנ לעזרתך על אף הקושי ללא לראות את פניי.. בייחוד על השילוב עם האזל אקס קרם.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה הורמונלי-שימוש בתכשירים - תגובה
מיכל גולן22/01/2015היי אסתי...
אזלקס זה מעולה. השאלה אם את מצפה לשיפור בכתמים או בפצעים ?...
לגהי המוצר של אסתי לאודר איני יודעת מה מכיל ומה את מצפה ממנו על מנת להגיד טוב או לא טוב.
לחות ללא שומן זה מעולה. רק תבחני שהעור אינו מתייבש מידיי
סופש נעים
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)