מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם פניםדוד21/01/2015
ממה שהבנתי קרם רטינול יעיל במניעת הזדקנות העור רציתי לדעת האם הוא נחשב גם יותר יעיל ממריחת חומצה אלפא ליפואית עם ויטמין c אלסטר וdaem (משהו כזה) כי קראתי הרבה על יעילות מריחת חומצה אלפא ליפואית בספר שנקרא ״סודות האנטי אייג׳ינג. ושאלה 2 איזה קרמים מוכרים במחיר שפוי שמכילים רטינול יש לגברים? או שזה לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם פנים - תגובה
אורית בן יהודה30/01/2015היי נתי,
לשאלתך אין במוצר אחד את כל המרכיבים אבל בהחלט ניתן להשתמש ברטינול
-(מחיר הוא לא השאלה חשוב ריכוז הרטינול )
נהוג להשתמש בסרום רטינול בלילה וביום באסתר ויטמין C וקרם המכיל חומצה
אלפא ליפואית .
לשאלתך אותם תכשירים מתאימים לנשים ולגברים.
ניתן לצרוך חומצה אלפא ליפואית גם כתוסף מזון ולטפל מכל הכיוונים.
מקוווה שעזרתי
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה הורמונלייערה12/01/2015
שלום,
לפני חודש וחצי בערך התחיל לי אקנה באזור הלסת, הלכתי לרופא עור וקיבלתי משחה למרוח במשך 3 שבועות (אפלומיצין) ולאחר מכן להמשיך עם תרחיץ אקנה (ניאו מדרול), הפצעים הגלידו ועברו אבל נשארו סימנים, כל פצע השאיר אחריו סימן אדום שפשוט לא עובר. אשמח לחוות דעת מה לעשות ואם אפשר להעלים את זה.
בת 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה הורמונלי - תגובה
אורית בן יהודה30/01/2015היי יערה,
צריך לראות כדי להתאים טפול מדויק לעור שלך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים-מאוד מודאגתדיאנה29/12/2014
היי,
לפני כשבוע עשיתי טיפול פנים והיום פתאום נזכרתי שהיא השתמשה בחומרים עם רטינול וחומצה סליצילית(פילינג ומסיכה)
אני מאוד מאוד מודאגת היות ואני לפני הריון(כרגע לא)אבל יכולה להיכנס להריון בשבוע הקרוב,
האם בסדר?האם עליי לדאוג?אני מפחדת שעשיתי נזק.
כמה אחוזים יכול להיות בחומרים שהשתמשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים-מאוד מודאגת - תגובה
אורית בן יהודה29/12/2014היי דייאנה
הסירי דאגה מליבך
רק שימוש קבוע בשליש הראשון של ההריון ברטין Aעלול לגרום למומים בעובר.
את עברת טיפול עם רטינול לא עם רטין ועוד לפני כניסה להריון.
בהצלחה לך-:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרכיבים שגורמים לקומודוניםקרן29/12/2014
שלום
אני בת 35 , עם עור מעורב,
רציתי לדעת אלו מרכיבים אסור שיהיה בטיפוח שלי שגורם לקומודונים וסותם נקבוביות או גורם לפצעונים קטנים
אלו שמנים אסור לי להשתמש
אני צריכה לעשות ניקוי פנים מקומדונים כל שבוע
אני מנסה הרבה קרמים - יש כאלה שטובים ומעניין אותי לדעת מה אין בהם שלא גורם לי לפצעונים
מיואשת כבר- זרקתי מלא קרמים ומסכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכיבים שגורמים לקומודונים - תגובה
אורית בן יהודה29/12/2014היי כרמי
קומודונים - (נקודות שחורות )נוצרים מסיבות רבות בהם סיבות הורמונליות ומתח נפשי המשנה את מאזן ההורמונים בגוף.
בגדול אני ייכולה להנחות אותך לקנות מוצרי מדף שמצוין עליהם לעור שמן או "לא גורמ לקומודונים" .
אך כמו שכתבתי בתחילה הסיבה להפרשת השומן הרב יכולה להיות אחרת וגישת הטיפול צריכה להיות כוללת לאחר אבחון מדויק.
אני ממליצה לך החום לגשת לקוסמטיקאית רפואית מנוסה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
קרן29/12/2014תודה על התגובה
אבל יותר מעניין אותי אלו מרכיבים במוצר גורמים לקומדונים
עדיין יש קרמים עשירים שלא גורמים לי ואחרים כן ובכל אנירוצה משהו עשיר יותר ולא קליל בגלל הגיל ובבדכ לעור שמן זה קרם מאט שלא נותן לי מספיק לחות
אזכדי שאני י אעשה את הבחירה חשוב לי לדעת מה הרכיבים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל - תגובה
אורית בן יהודה29/12/2014היי,
הרשימה גדולה כל חברה משתמשת בהמון רכיבים.
חפשי קרמים עשירים בחומצה הילהארונית שמשמרת את לחות העור גם שהקרם אינו שומני
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםN26/12/2014
שלום,
אני ממוצא אתיופי ויש לי איזורים בעור כהה לעומת שאר \
באילו משחות כדאי להשתמש .משהו שיפחית את הכבות?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אורית בן יהודה26/12/2014שלום,
עור כהה כמו שלך דורש משנה זהירות עם חומרי הבהרה
ממליצה לגשת לקוסמטיקאית רפואית או לדרמטולוג - רופ עור לאבחון והתאמת טיפול.
בינתיים ממליצה בחום להשתמש בקרם עם מקדם הגנה ומספר פעמים ביום.
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים אדומותאריאל22/12/2014
אני בן 30. בערך מגיל 15 אני סובל מפנים אדמדמות שבתאורות מסויימות נהיות ממש ממש אדומות. לפעמים אני ממש מסמיק בלי שום סיבה. גם בשמש הכי קטנה אני נהיה אדום ממש. הם יש דרך טיפול? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים אדומות - תגובה
אורית בן יהודה22/12/2014היי אריאל ברוך הבא לפורום.
התופעה מוכרת כהיפרמיה - עור הנוטה לאדמומיות וריבוי כלי דם קרוב לפני העור.
ניתן לטפל.
ע"י צריבת כלי הדם.
יותר מכך לא אוכל להרחיב מבלי לראות ולאבחן.
ערב טוב
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורחת10/12/2014
שלום, יש לי כמה שאלות 1.איזו שעווה מומלצת לאזור הרגליים אם בדר"כ משתמשת בגילוח והשערות קוצניות שם?
2. מה מומלץ יותר להסרת השיער ברגליים רצועות בד או רצועות רגילות?
3. שעווה עושה ורידים?
4. אם גם בשחי השיערות קוצניות בגלל גילוח,איזו שעווה שם מתאימה?ואיזה רצועות באזור הזה מתאימות בד או רגילות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיכל גולן12/12/2014שלום אורחת,
לרגלים יש שעווה מיוחדת (מעט חזקה יותר, תלוי בעור וסוג השערה)
העדיפות לאל בד (מוכרים כאלה מיוחדים והם מצוינים) .
לאיזור השחי יש שעווה אחרת המיועדת לאזורים עדינים יותר . שעווה מתקלפת (ללא בדים)
הצעה שלי אל תעשי לבד שעווה בבית השחי זהו אזור עדין אשר ישנן שם בלוטות לימפה שצריך למשוך נכון את השעווה ללא עשיית נזק.
שבת מבורכת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנט עור באזור העינייםאורלי08/12/2014
שלום
אני אחרי לידה כבר 7 חודשים יצא לי לא מזמן "פיגמנט של עור מתחת לעין בשקע עצמו
אך ניתן לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנט עור באזור העיניים - תגובה
מיכל גולן12/12/2014היי אורלי,
כהויות מתחת לעיניים בעיה מאוד קשה אצל חלק מאיתנו.
האם זה גנטי?
מה המוצא שלך ?
קשה לטפל בנושא זה אך אפשר מעט מאוד להקל.
לעיתים נובע מנימי דם קטנים קטנים וכיון שהעור שם דק ושקוף קל לראות זאת.
לעיתים בעיה פנימית .
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה עקשנית- אודה לעצהנטשה06/12/2014
יש לי כתמי פיגמנטציה עקשניים בפנים שלמרות טיפול אצל קוסמטיקאית ובבית במוצרי חווה זינגבוים (ערכת הבהרה וחומצה אזלאית) כבר כשנה וחצי אינם נעלמים ואף לא מורגשת הקלה משמעותית. חלק מהם הופיעו בזמן הריון, וחלקם - עוד מלפני כן (כנראה בעקבות מריטת שיער בשפם).
האם יש טיפולים יותר "מעמיקים" לפיגמנטציה? אציין שהכתם הבעייתי ביותר נמצא מתחת לעין, לכן אני לא בטוחה שניתן לטפל בקרני אור.. אודה לעצה.
הקוסמטיקאית שלי לא יכולה להציע לי דבר מלבד להמשיך עם טיפולי ההבהרה של חווה זינגבוים...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה עקשנית- אודה לעצה - תגובה
אורית בן יהודה07/12/2014היי נטשה.
פיגמנטציה היא מבעיות העור הקשות לטיפול.
שנה וחצי ללא שינוי- תחליפי טיפול!
גם כך צריך לשנות לאחר התרגלות העור.
יש מקום לשקול פילינג משמעותי
מלבד זאת הקפידי על מריחת קרם הגנה מספר פעמים ביום גם בחורף וגם כשמעונן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפניםמייקל19/11/2014
בת 55 מספר חודשים עם צמיחת שיער בלונדיני בסנטר ובשפם לאחר הסרתו מספר פעמים השיער הפך קשה האם כדאי להשתמש ב VANIQA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בפנים - תגובה
אורית בן יהודה20/11/2014שלום לך.
.
VANIQA הוא הוא תכשיר רפואי המעקב את צמיחת השיער בין מריטה למריטה או בתהליך אפילציה בין הטיפולים,המשחה לא גורמת לשיער להיות יותר עדין .
אני תמיד ממליצה על אפילציה .במקרים כמו שלך השיער הוא הורמונלי והמריטה רק מגבירה את כמות הזקיקים.
בברכה.
אורית בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים בעינייםדוד16/11/2014
האם מאמץ עיניים כגון עיסוק יתר בפלאפון קריאת ספרים וכד׳ גורמים לקמטים בצדדי העיניים ? והאם קמטים ממש קטנים שכמעט בלתי נראים בעין ניתנים לתיקון על ידי קרם? או שחייב כבר להזריק בוטוקס וכד׳?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בעיניים - תגובה
אורית בן יהודה17/11/2014היי יהודה.
קריאה מחשב ושימוש במכשור אלקטרוני יכולים לגרום עם הזמן לעייפות ראייה.
חיוך וצחוק גורמים מזרזים הופעתקמטים וקמטוטים עקב הפעולה החוזרת של השרירים.
להמשיך לחייך -:)
למניעה שימוש בקרם מתאים , אפשר גם להזריק להזריק בוטוקס .
ערב טוב.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעיניים ומסביב להןמרי10/11/2014
במסגרת ביקור. בבית מלון בו פינקו אותנו בטיפול פנים קצרעברתי לפני מספר ימים ט שכלל פילינג ומסכה. מספר שעות לאחר הטיפול החלה תחושת אי נעימות בפנים ובעיקר באיזור עצם הלחי לכיוון העיניים והייתה נפיחות קלה. הנפיחות מאז ירדה מעט אך נוצר לי יובש מתחת לעיניים, תחושה של הדבקות העינייםובכלל תחושה לא נעימה בכל האיזור.
רופא העיניים בדק וקבע שאין דלקת וכנראה זו תגובה אלרגית למרכיב בחומרי הטיפול והמליץ לשטוף את הפנים במים קרים. התחושה היא לא נעימה ואחת העיניים כנראה מהגירוי נסגרה מעט לעומת האחרת.
האם נתקלתן בתופעה דומה.? האם יש לכן המלצות מה לעשות. זה מטרעד ומלחיץ מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים ומסביב להן - תגובה
אורית בן יהודה10/11/2014היי מרי,
כפי שהרופא אמר ככל הנראה אלרגיה.
הרופא לא נתן לך טיפול להקלה?
זו תופעה אלרגית טיפוסית שתעבור, ממליצה לך לחזור או
לגשת לרופא אחר לקבלת טיפול מתאים ההשפעה על ענייך דורשת טיפול מתאים.
לא להילחץ יעבור.
תרגשי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מרי10/11/2014תודה רבה על התשובה המהירה. אשמח לדעת האם יש משהו שניתן או כדאי למרוח על עור הפנים כדי להקל על התחושה הלא נעימה והצריבה שאני חשה בעיקר באיזורעצם הלחי ומעל השפה העליונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אורית בן יהודה10/11/2014היי מרי,
באם את בוחרת לא לשוב לרופא גשי לבית המרקחת הקרוב
יש מספר משחות מרגיעות בניהם בפנטן+ - חשוב שאיש מקצוע יראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מרי10/11/2014את ממליצה לשוב לרופא עיניים או שכדאי לרופא עור. הרגישות ותחושת הצריבה קיימת גם באיזור הלחי והשפה העליונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אורית בן יהודה10/11/2014הכי נכון לשוב לרופא העורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית רפואית וטיפוליםדוד01/11/2014
רציתי לדעת מה הטווח מחירים לטיפול ניקוי פנים לגבר? וטיפול אנטי אייג׳ינג? (פשוט אני חדש בתחום ושקוסמטיקאית נותנת מחיר אני לא יודע אם זה מחיר מופרז או סביר) וכל כמה זמן צריך בממוצע לעשות טיפול כזה? (ניקוי פנים ואנטי אייג׳ינג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית רפואית וטיפולים - תגובה
מיכל גולן02/11/2014היי יאיר,
השוק הינו שוק פתוח.
יש הלוקחות 200 ויש
הכל תלוי במיקום גאוגרפי, במוצרים,בבית או בקליניקה.. בידע , וכמובן בוותק
אין מחיר צרכן :)
הצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאופיר31/10/2014
שלום רב הנני בן 28 בריא בד"כ.
1. יש לי גרד בעפעפיים מעין חספוס קל ובלתי נראה כמעט הוא מאוד מגרד ושורף. אני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי?
2. לפני מספר חודשים פיתחתי אלרגיה לבושם איסימיאקי אחרי שאני משתמש בו מעל 12 שנה משום מה. היתכן?
אציין שאני עובד במפעל כימי עם חומרים כימים אולי זה קשור?
בנוסף אני אלרגי לכל סוגי הדאודורנט האפשריים.
אשמח לתשובה מנומקת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
מיכל גולן31/10/2014היי אופיר,
מציעה לך לבקר רופא עור כיון שזו אלרגיה .
ע"י משחה אנטיביוטית המצב ישתפר לך.
בהצלחה,
שבת שלום
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אופיר31/10/2014מהי משחה אנטיביוטית? משחה סטרואידית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה בהריוןאני23/10/2014
האם מותר? ומה לגבי מזותרפיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בהריון - תגובה
מיכל גולן25/10/2014איני ממליצה לעשות טיפולים פולשניים בהריון.
לגבי מזותרפיה ממש ממש לא.
צריך להשתמש האמלה לאילחוש המקום . אמלה אסורה בהריון .
עדיף לחכות...
שבת מהנה.
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)