פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לשעווה מתקלפת לאיזור המפשעות
    הגר
    04/07/2016

שלום,
    אשמח לקבל מכם המלצה לשעווה מתקלפת המתאימה לשימוש במפשעות. יש לי מחמם שעווה ועד כה השתמשתי בשעווה חמה בצורת גרגרים, בנוסף רציתי לדעת האם הפחיות בהן באות השעוות מתאימות לכל מחמם שעווה?

תודה,
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה לשעווה מתקלפת לאיזור המפשעות - תגובה

מיכל גולן
    04/07/2016

שעווה מתקפלת בפחית מעולה.
    יש אצל הסוכנים מספר שעוות מתקפלות מומלצות...
    דפילייב / בוקי ועוד..
    כולם טובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה - הסרת שיער בפנים
    מיואשת
    02/07/2016

היי אורית,
    הגעתי לאתר שלך לאחר שיטוט באינטרנט בחיפוש אחר פתרון לשיעור יתר בפנים.
    אני בחורה בת 20, מודעת מאוד, מטפחת את עצמי ועושה הכל כדי לשמור על אסתטיקה אבל לצערי הטבע לא כל כך עוזר לי בזה ואני סובלת מבעיה קשה של שיעור.
    כמו שקראתי בהמלצתך אני אכן בודקת בעיה הורמנלית שאולי היא זו שאחראית על השיעור אבל אני לא בטוחה שטיפול תרופתי- זה בד"כ גלולות הוא הפתרון.
    כי גם אם אנטול אותן ברגע שאפסיק סביר להניח שהכל יחזור.. ולכן זה לא פתרון מבחינתי מה גם שאני לא רואה סיבה לנטול גלולות מעכשיו ועד גיל זקנה בגלל בעיית שיעור.
    בעיית השיעור בגוף ובפנים בכלל (כי זה האזור הכי קשה להתמודדות שכן לא ניתן לגלח או לכסות בשרוול וגם שעווה מאלצת אותי לחכות לצמיחה עד למריטה הבאה ומקשה את השערה) הביאה אותי להתחיל בטיפולי ipl.
    כבר עברתי 2 סדרות שכל אחת בת 25 טיפולים אחת לחודש.
    השיער עדיין צומח וכל שבוע אני מורטת.. הוא אומנם קל ודק יותר ממה שיכל להיות ללא הטיפול של קרן האור אבל הצמיחה לא השתנתה, אין קרחות או משהו כזה ופשוט נכנסתי למעגל של השתעבדות.
    אחרי כל החפירה הארוכה הזו מגיעה שאלתי אלייך.. האם את ממליצה לי להמשיך סדרה שלישית וכנראה שתהיה גם חמישית ועשירית או לעבור למשהו אחר?
    בפגישת ייעוץ לאחד ממכוני הלייזר להסרת שיער בגוף בכלל היועצת אמרה לי שזו טעות להתעסק בפנים בלייזר או אינפרא אדום היות וזהו איזור הורמונלי ולכן חימום שלו והתעסקות בשיער רק תגביר את הצמיחה והאמת שהעובדה שאני משועבדת לטיפולים שלא ממש מרחיקים ממני את השיער כי אני בכל זאת ממשיכה להסיר די גורמים לי לנטות להסכים עם ההצעה שלה.
    עם זאת אני לא מצליחה להבין איך אפשר (אם בכלל) לבצע אפליציה שהיא שיטה לשיערות בודדות בד"כ על כל הפנים (לחי , פאות ועד הצוואר..)
    אשמח מאוד לחוות דעתך ותשובתך כי אני לגמרי אובדת עצות ..

תודה רבה.

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה - הסרת שיער בפנים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/07/2016

שלום לך וברוכה הבאה לפורום.
    אני יכולה להבין את חששך מלקיחת גלולות, אבל כפי שאת רואה עברת כבר שלושה מחזורים של טיפולי הסרת שיער ללא הצלחה!
    בכלל חשוב לדעת הסרת שיער בפנים מסיבות הרמונליות מטפלים רק ע"י ממחט חשמלית(אפילציה)

הסיבה להמלצה לקחת גלולות בשל אבחון בעיה הורמונלית היא הגיונית ומתבקשת ואסביר:
    אשה הסובלת מחוסר איזון הורמונלי משמעות הדבר שגופה מפריש הורמונים אנדרוגניים מעבר לרצוי. בהורמונים אנדרוגניים הכוונה להרמונים גבריים לדוגמא עודף טטסטרון הגורמים לגוף ליצר זקיקי שיער חדשים כל הזמן. לכן את רואה תוצאות כפי שציפית.
    לכל אשה יש גם מעט הורמונים אנדרוגניים אבל שזה עובר את הנורמה יש לאזן
    מעבר לכך ישנם מצבים בהם חשוב לקחת גלולות גם מבחינה בריאותית .
    את מוזמנת לרשום לי כאן ואשמח לעזור בהמשך.
    בברכה
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

מיואשת
    10/09/2016

היי אורית,
    לאחר בירור בבדיקות דם אכן נמצאה אצלי חריגה (לא גדולה מדי אמנם) ברמת ההורמון הגברי. רופאת נשים בתחום טוענת שיש סבירות לשחלות פוליצסטיות אך לא ברמה גבוהה מאוד. האמת שגם אחותי סובלת מהבעיה הזו אבל ברמה גבוהה יותר שהתבטאה באקנה מטורף,היעדרות מחזור מתמדת והגלולות ללא ספק עזרו לה מאוד.
    לי כן יש מחזור, אמנם מאוד לא סדיר ובחצי שנה האחרונה הוא אף נעלם לשלושה חודשים וחזר,תודה לאל אני לא סובלת מכזה אקנה אך השיעור אצלי הוא חמור.
    אותה רופאה המליצה לי על גלולות "דיאנה" וקראתי שהן מאוד חזקות ובעלות תופעות לוואי רבות. אז הלכתי לפרופסור לחות דעת נוספת,הוא אמר שההנחיות שלה נשמעות לו בסדר אך אם אני רוצה גלולה במינון נמוך יותר אוכל לנטול "יאז".
    אני מאוד מבולבלת, מפחדת מתופעות לוואי חריגות שכתובות על האריזה כמו השמנה, או פיגמנטציה (בייחוד לאור העובדה שאני רוצה לטפל בשיער באינפרא ומפחדת שהשילוב ייצור פיגמנטציה כי גם ככה ללייזר ואינפרא יש נטייה ליצור כתמים)
    אשמח ואודה מאוד לשמוע ממך ומנסיונך מה את ממליצה עבורי לעשות.
    בנוסף לכך,אני מעוניינת להתחיל טיפול לייזר בגוף אבל הבנתי שלייזר באיזורים הורמונליים כמו חזה, בית החזה,בטן,גב תחתון עלול להחמיר שיעור במיוחד למי שיש לה בעיה הורמנלית (לכן הומלץ לי לעבור לאפליציה בפנים) אבל השיעור ממש גברי ומקשה עליי. מה את מציעה לי לעשות?
    שוב, תודה רבה רבה. התחום הזה כל כך אפור ולא בטוח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

אורית בן יהודה
    11/09/2016

היי, מניסיוני ישנן בנות הבוחרות ליטול גלולות וכאלו שלא מסיבותיהן הן. בכל מקרה לשיעור פנים מומלץ לעבור טיפולי אפילציה .
    גם במידה ותבחרי לא ליטול גלולות ממליצה לך על אפילציה ,הטיפול יהיה ממושך יותר אבל יתן תוצאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה בנוגע למוצרים...............
    טלי
    20/06/2016

היי, רציתי לדעת בבקשה האם מוצרים של ביוטיקר כמו סרום או מייק אפ יכולים להרוס את עור הפנים? מה ההשלכות?

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה בנוגע למוצרים............... - תגובה

מיכל גולן
    20/06/2016

אין לי מושג מה זו החברה הזו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה בנוגע למוצרים............... - תגובה

אורית בן יהודה
    27/06/2016

ערב טוב טלי.
    תכשירים לעור הפנים אמורים להתאים לאחר אבחון של איש מקצוע .
    כך תוכלי להיות רגועה ובטוחה שאותם תכשירים מתאימים לעורך וכן להיות בקשר
    עם כל שאלה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר Ultrasonic Skin לניקוי פנים משומן ושחורים
    בר
    19/06/2016

שלום
    רכשתי מכשיר Ultrasonic Skin והבנתי שצריך לשים בפנים לפני השימוש במכשיר שמן לניקוי עמוק, או קצף ניקוי.. מה הייתן ממליצות והאם אתן מוכרות שמן כזה?
    מחכה לתשובה תודה :)

הוספת תגובה

• מכשיר Ultrasonic Skin לניקוי פנים משומן ושחורים - תגובה

מיכל גולן
    19/06/2016

איני מכירה את המכשיר...
    ממיעה לקבל הדרכה מדוייקת ונכונה מהיכן שרכשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינ

חן
    15/10/2016

אני בדיוק מחפשת לקנות מכשיר כזה איכן קנית?
    ובנוגע למכשיר זה מכשיר שיכול לעשות הרבה פעלות ותמיד לפני שעובדים איתו שמים איזה תכשיר על העור המכשיר מחדיר לחיות וויטמנים לכן מורחים ג'לים וכל מיני חומרים כאלה ואז מפעלים את הסוניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטינול חדש סינטטי בהריון האם מותר?
    מיטל
    07/06/2016

יש היום קרמים של הבהרה שפותחו עם פטנט רפואי שמחקה את הפעילות של Retinol-A
    לפי מה שנאמר נהם מתאימים לכולם, ניתן לקחת אותם גם בהריון..
    רטינול כריזמה, רטינול מקופסל
    האם זה נכון?

הוספת תגובה

• רטינול חדש סינטטי בהריון האם מותר? - תגובה

מיכל גולן
    08/06/2016

איני יודעתמה זה המוצר הזה בדיוק.. אופא נתן ?

בגדול רטינול אסור בהריון !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם עמיד של רבלון ומייבלין שגורם לפריחה וגירודים
    אסתי
    07/06/2016

שלום
    אני משתמשת במייקאפ של אסתי לאודר ופודרה של גייד. לפני כמה חודשים התחלתי לשים גם אודם של רבלון ועכשיו גם של מייבלין ואני רואה ששניהם עושים לי פצעים.
    האם כדאי להחליף לאודם של גייד או אסתי לאודר כי כבר אני משתמשת במוצרים שלהם והכל בסדר? או שכדאי להפסיק בכלל שימוש באודמים כאלה ולנסות לעבור למשהו טבעי יותר? תודה מראש

הוספת תגובה

• אודם עמיד של רבלון ומייבלין שגורם לפריחה וגירודים - תגובה

מיכל גולן
    07/06/2016

היי אסתי,

זהו פורום העוסק בקוסמטיקה לא באיפור.
    בכל מצב אם אינך יודעת למה את רגישה זה רק לנסות ולהחליף ולראות לבד מה תהייה התוצאה :)
    אולי זו רק תקופה או צירוף מיקרים ... תנסי שוב את השימוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי הסרת שיער בשעווה
    לי
    03/06/2016

שאלה לגבי שעווה מקצועית אצל קוסמטיקאית במפשעות יש דרך שהקוסמטיקאית מסירה באופן פחות מביך? היא מכסה את האזור ומסירה בכל פעם חלק או משהו כזה?
    תודה מראש.

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי הסרת שיער בשעווה - תגובה

אורית בן יהודה
    05/06/2016

שלום לי.
    עניין המבוכה הוא עניין אישי אותו תצתרכי לפתור עם עצמך .
    אין לדרך לטפל בצורה אחרת , חשוב שתביני שמטפלות בתחום
    מתייחסות במקצויעיות רבה לעבודן .
    בהצלחה יקירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור פנים דקיק ושקוף עם סבוריאה וקופרוז
    דנה
    26/05/2016

שלום,
    אני בת 30 , בעלת עור פנים מאוד בהיר דק ושקוף. איזור ה- T שלי שמן ואילו הלחיים נורא יבשות. כבר שנים שאני סובלת מסבוריאה באיזור כנפי האף והסנטר והשתמשתי בתכשירים שונים (קרם של אנה לוטן, ceramol 311) שלעיתים עזרו ולעיתים לא.
    בחודשים האחרונים החל להופיע לי קופרוז בלחיים ובאף למרות שאני משתמשת באופן קבוע בקרם הגנה. השתמשתי בשנה החולפת בויטה סרום של ביופור וקרם פנים apple lift של ד"ר קדיר ומנקה את הפנים בלילה עם סבון לעור רגיש של לייף. עם הופעת הקופרוז הפסקתי את השימוש בסרום שכן לא ידעתי אם הוא תורם לבעיה. התחלתי להשתמש באקסטרקט אלמוות הכסף באיזור האף והלחיים פעמיים ביום לפני כחודש שהומלץ לי לקופרוז, אך איני יודעת עם איזה קרם פנים או תמציות ניתן להשתמש עקב ריבוי הבעיות השונות (עור שמן ב-T ולחיים מאוד יבשות).... ובמיוחד עם שילוב עם קרם הגנה - הבנתי שעליי להשתמש בקרם שאינו שומני...
    לסיכום הלכתי לאיבוד, שכן אני לא רוצה לייצר תגובות שונות בפנים משימוש בו זמני של חומרים שונים שאינם מתאימים. אשמח לעצתכם.

תודה רבה,
    דנה

הוספת תגובה

• עור פנים דקיק ושקוף עם סבוריאה וקופרוז - תגובה

אורית בן יהודה
    26/05/2016

היי דנה.
    אנו בתקופת מעבר זו תקופה בה העור מגיב שונה.
    ישנם טיפולים יעילים למצבך אשמח לעזור
    אך שום תשובה לא תהייה מקצועית יכולה ללא אבחון מקצועי.
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    26/05/2016

תודה רבה על התשובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם שעושה פריחה לאחר שימוש
    אסתי
    01/05/2016

שלום עד כה השתמשתי באודם של רבלון ואני רואה שזה גורם לי לפצעים ולפריחה.
    האם כל האודמים מורכבים בערך מאותם חומרים אן שיש משהו אחר יותר טוב? כמו אולי אןדם טבעי.
    תודה

הוספת תגובה

• אודם שעושה פריחה לאחר שימוש - תגובה

אורית בן יהודה
    02/05/2016

לא תדעי עד שתנסי , מספיק מרכיב אחד שונה כדי התכשיר יגרון לך תגובה אלרגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פנים בבית - בקשה להמלצות
    שירי
    28/04/2016

היי, אני בת 34 ותמיד הקפדתי על טיפול בעור הפנים בבית ואצל קוסמטיקאית אחת לחצי שנה ומצב העור שלי טוב מאוד. יש לי בבית מסכות מעולות של ניקוי פילינגים והחדרת לחות, האם זה מחליף קוסמטיקאית ? מבחינת עלויות אני מעדיפה לעשות טיפול ביתי. האם יש לכן המלצה למסכות שניתן לקנות הביתה ? העור שלי רגיל/רגיש ועם טיפול לא נכון הוא מתייבש או מוציא פצעונים קטנים. תודה רבה מראש !

הוספת תגובה

• טיפולי פנים בבית - בקשה להמלצות - תגובה

אורית בן יהודה
    02/05/2016

שלום שירי.
    טיפול בייתי אינו מחליף טיפול של קוסמטיקאית מקצועית.
    ניתן ואף רצוי לטפל בבית בתכשירים פעילים לאורך כל השנה בגדי לשמור על עור הפנים,
    אך לא ניתן לתת המלצה על גבי הפורום מבלי אבחון מקצועי של עור פנייך.
    ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית מקצועית להתאמת הטיפול הבייתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף
    יוסי
    18/04/2016

שלום רב,

קניתי קרם לחות לשיער הנקרא : "גליס", של חברת שוורצקוף, לצערי הקרם הזה מיכל חומר שנקרא : שימר מטאלי מינראלי, ויש בו נצנצים שלא יורדים לי מכפות הידיים כבר שבוע ימים, וניסיתי לשטוף ידיים עם אל סבון נוזלי, סבון מוצק, סכון כלים, אקונומיקה, שמן תינוקות, ושום דבר לא עזר.. אחרי השטיפה והייבוש.. הכפות ידיים שלי חזרו לנצנץ לאחר דקה, אני כבר נכנסתי לחרדה קשה, והתחלתי לבכות ולשאול את עצמי מה זה ישאר לי לנצח בכפות הידיים?

החומרים הנמצאים בקרם לחות גליס הם :

1. trisiloxane
    2. polyquaternium
    3. dimethicone
    4. peg 12 di dimethicone
    5. panthenol cocodimonium
    6. hydroxypropyl hydrolyzed keratin
    7. hydrolyzed keratin
    8.mica - זה החומר המנצנץ
    9. amodimethicone

מה שעוד לא ניסיתי זה לשטוף אם קרם פילינג, פילנג עמוק (כימי), טינר, וטרמפנטין, אבל אני לא בטוח שהחומרים האלה יסירו לי את הנצנצים בכפות הידיים, פשוט הנצנצים נטמעו לי בכפות הידיים.
    בתקווה שתסייעו לי כי אני כבר איבדתי תקווה, תודה רבה מקרב לב.

הוספת תגובה

• קרם לחות גליס של חברת שוורצקוף - תגובה

אורית בן יהודה
    19/04/2016

שלום יוסי.
    תנסה להסיר ע"י פילינג לא אגרסיבי עמו החומרים שציינת אלה כזה שמתייבש על העור ואח"כ מקלפים אותו בעדינות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה שלום רב,

יוסי
    22/04/2016

לאורית בן יהודה שלום רב,

ניסיתי להסיר את הנצנצים עם פילינג, אבל זה לא עזר הנצנצים המשיכו לנצנץ, גם ניסיתי להסיר עם טרמפנטין אבל גם זה לא עזר, מה אפשר לעשות? האם אני יחייה עם זה לנצח? אני ממש בחרדות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית שלום, אני אשמח לעצה..

יוסי
    27/04/2016

היי אורית,
    אני אמשח לעצה אני כבר ממש מיואש וחרדתי.. הנצנצים האלה לא יורדים לי מכפות הידיים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור שמן,פצעים,טיפול.. עזרה בבקשה....
    תומר
    11/04/2016

יש לי בעיה כרונית של פצעים בישבן {פצעים בצבע שחור} שנובעים מעור שמן,אחרי אינסוף רופאי עור,משחות וכדורים ואפילו טיפול פרטי החלטתי לקחת את הטיפול לידיים,אבל זקוק לייעוץ והכוונה..

אני הבנתי שהבעיה היא כנראה פנימית שנובעת ממלנין מוגבר וחומציות בלוטות החלב,לפי הבנתי פילינג לעור שמן לפני מקלחת ולאחר מכן קרם עם חומצה היאלורונית יכולים לעזור..

מצאתי באיביי משהו ורציתי לדעת אם זה מומלץ ואם יש משהו אחר שאפשר להמליץ עליו לפילינג או לקרם טוב עם חומצה היאלורונית.. בבקשה אל תפנו אותי לרופא עור כי הייתי אצל 10 לפחות...

אם יש עוד עצות שיכולות לעזור אני אשמח,אם יש רופאה פרטית שמטפלת בשיטות שאני מדבר עליהן אשמח לדעת,אני בכללית,תודה מראש...

הוספת תגובה

• עור שמן,פצעים,טיפול.. עזרה בבקשה.... - תגובה

מיכל גולן
    12/04/2016

איך הגעת למסקנה שח. האלרונית תעזור ?
    לי לא ככ נשמע...

אין באפשרותי לתת מענה למוצרים שאיני מכירה ובטח מאיביי... ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים במקרה של תופעות לוואי
    עמית
    03/04/2016

השתמשתי בקרם ולא ידעתי שאסור להיות חשופים למד ולאחר שהורדתי את הקרם נותר לי בבטן כתמים שחורים וזה לא מורד מה עלי לעשות

הוספת תגובה

• מה עושים במקרה של תופעות לוואי - תגובה

אורית בן יהודה
    03/04/2016

מתי זה קרה?
    צרפי בבקשה תמונה של האזור המטופל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים קטנים בפנים ושימוש בגלולות
    אוראל
    30/03/2016

בחודש האחרון התחילו לי פצעונים קטנים בפנים. האם יכול להיות לזה קשר שחודש לא לקחתי את הגלולות בשעות סדירות?או שלקחתי אנטיביוטיקת מוקסיפן שלפי מה שהבנתי מבטלת את השפעת הגלולות. והאם יש סבון/קרם/מסכה שינוי תזונתי או משהו שאפשר לעשות באמת כדי לטפל בעניין עד כדי העלמה? אשמח להמלצות ספציפיות. תודה רבה!

הוספת תגובה

• עזרה.............................. - תגובה

מיכל גולן
    31/03/2016

הכל יכול להיות..
    שינוי הורמונלי בגוף אכן יכול לגרום לכך ...
    יש חומרים/משחות שניתן לעזור לריפוי הפצעונים הללו.

מציעה לגשת לקוסמטיקאית בקרבת מקום שתסתכל ותאבחן מה בדיוק לתת לך

בהצלחה,
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה כדאי ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית
    איתי
    21/03/2016

שלום ! רציתי בבקשה לקבל את עצתכם , באיזה מכללה כדאי לי ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית. אני גר בתל אביב והייתי ב 2 מכללות, המכללה הראשונה היא "המכללה לקוסמטיקה פרא רפואית ברמת גן בדימול , שמהם לא ממש התרשמתי כי הם גם לא עובדים יותר עם משרד הכלכלה והמכללה השנייה היא בית הספר לקוסמטיקה של חווה זינגבואים, אני מאוד אוהב את התחום אבל לא רוצה סתם לשלם לבית הספר שאני לא אקבל ממנו ידע להמשך דרכי . אני רוצה לרכוש מקצוע שאוכל להתפתח בו. אשמח לעצתכם . תודה רבה מראש!!!

הוספת תגובה

• איפה כדאי ללמוד קוסמטיקה פרא רפואית - תגובה

מיכל גולן
    22/03/2016

ראשית בהצלחה בכל אשר תבחרי..
    הייתי ממליצה על מרים קיסר או ביופור-רונית שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה