מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקור ,שאלה??????.................TX,08/03/2016
האם פדיקור גורם לכך שגדל עור יותר אם לא נעשה מלחתחילה התהליך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור ,שאלה??????................. - תגובה
מיכל גולן09/03/2016אין דבר כזה יותר..
אם יש יש:)
הדבר היחידי שפתאום שמים לב שהעור כ"כ נקי, ללא עור ופתאום צומח וגדל זה ניראה לא יפה .
מה שכן להמנע ולהוריד מאיזור שאין כל צורך בכך.. לגעת רק בנקודות שיש עור קשה ומפריע להליכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפניםתרצה28/02/2016
שלום.
בחודשים אחרונים כל קרם של חברות עור גורמים לי לאדמיות +נקודות
יש לציין יש לי עור דק ורגיש.ניסתי חברות וישי,לה ראש,קמדיס ,קליניק כולם גורמות לי לאלרגיה בפנים-פניתי לרופא עור טוען שאין לא מה להציע לי -
אני פונה בבבקשה לעזור לי ,אועצה מה עלי לעשות -כרע אני מורחת קרם של קופת חולים.
תודה מראש
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בפנים - תגובה
אורית בן יהודה28/02/2016תרצה שלום.
אם אכן מדובר בתגובה אלרגית , אין הרבה מה לעשות.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור כתוצאה משחלות פוליציסטיותמיואשת23/02/2016
שלום,
אני בת 36 וסובלת משחלות פוליציסטיות שגורמות לשיעור (גם) בפנים.
למיטב ידעתי אין טעם לעשות טיפולי לייזר וכדומה בגלל השחלות הפוליציסטיות.
בשל כך אני שנים משתמשת בחומר המבהיר את שיער הפנים - האם זה בסדר?
הבעיה הכי גדולה שלי - השיער בסנטר. אני נלחמת בו על בסיס יומי עם פינצטה.
בשנתיים האחרונות נהיו לי כתמים אפורים בסנטר ואני כבר מיואשת ולא יודעת מה ניתן לעשות כדי לפתור את הצרה הזו :(
אודה לכל עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור כתוצאה משחלות פוליציסטיות - תגובה
מיכל גולן27/02/2016הייתי ממליצה לך לעשות אפילצייה..
נכון שקשה לטפל כאשר יש שחלה פוליציסטית אבל תהייה הטבה משמעותית ואני מאמינה שזה יש לך טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שער פלומתי בלונדיי מהפניםנירית23/02/2016
שלום רב,
האם הורדת שער פלומתי בלונדיני מהפנים על ידי שעווה אשר נמכרת בסופר פארם ודומיו, יכולה לגרום לנזק או תופעת לוואי?
האם לאחר הורדת השיעור מהפנים על ידי שעווה התהליך עלול ליצור זיפים כמו לגבר ?
האם אתן ממליצות על חומר אחר במקום שעווה לפנים ואם כן מהו? (אצלי יש פלומה בלונדינית שאולי נראת באור רק לי ובכל זאת מעדיפה בלי)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שער פלומתי בלונדיי מהפנים - תגובה
מיכל גולן27/02/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למיכל לגבי התשובה -שעווה המשך
נירית28/02/2016תודה מיכל,
לגבי תשובתך,
אך האם אחרי הורדת שער מהפנים עם שעווה, יש צמיחה של השער בפנים בצורת זיפים?
(כמו שקורה ברגלים?) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למיכל לגבי התשובה -שעווה המשך - תגובה
מיכל גולן06/03/2016לא...
אלא אם כן השיער שגודל לך הוא מראש קשה ושחור.
השיער ברגל ובפנים מעט שונה.
גם כשעושים ברגליים בשעווה הוא לא אמור להיות כ"כ קשה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הורדת שער עם שעווה מהפנים
נירית08/03/2016שלום שוב,
אם מורידים מהפנים את הפלומה הבלונדינית, עם שעווה,
אחרי כמה זמן יש שוב צמיחה של שער בפנים?
והאם כתוצאה משימוש בשעווה עשוי להגרם נזק כלשהו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הורדת שער עם שעווה מהפנים - תגובה
מיכל גולן09/03/2016נזק לא יכול להגרם אם עושים זאת נכון :)
צמחיה תלוי .. בערך חודש חודש וחצי
אל תשכחי קרם הגנה אחרי שעווה, חשוב מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה לגבות-10/02/2016
האם שעווה באזור הגבות יכולה לגרום לצניחת העפעף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה לגבות - תגובה
מיכל גולן11/02/2016היי,
אין שום הוכחה מדעית שהענין גורם לצניחת עפעפיים.
בעבר לא היתה שעווה לגבות ועדין יש צניחה. צניחה זה בעקבות הגיל, שרירי הפנים האלסטין והקולגן.
בדיוק כמו שקיימת צניחה וקמטים בשפתיים, בצוואר ועוד... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי אפילציהאור11/01/2016
שלום
אני מטופלת באפילציה בפנים כבר 3 חודשים אצל קוסמטיקאית באופן קבוע כל שבועלחצי שעה עד שלושת רבעי השעה
הטיפול הוא כואב מאד למרות מריחת האמלה שעה לפני בשכבה עבה. למרות הטיפול האנטנסיבי עדיין הצמיחה היא רבה ואין שום הטבה בעניין. הפנים שלי מתמלאות בשיער ואם אני לא אלך לטיפול שבועי זה ניכר על פני.
התסכול הוא גדול והחור בכיס גם מכל העלות סביב כל זה.
אני רואה צמיחה של שיער באותן נקודות שוב ושוב ושום שיער שהוא דליל יותר אלא נשאר עבה.
אשמח לשמוע דעה ועצה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה12/01/2016היי אור.
שיעור בפנים הוא לרוב הורמונאלי האם שללת חוסר איזון הורמונאלי?
בכל מקרה , טבעי שתצמח שערה באותו זקיק מאחר וישנם מספר מחזורי צמיחה
ומספר מצבים לכל שערה כרק במצב צמיחה השיערה מושפעת מהאפילציה, חשוב לציין שאין דרך לדעת באיזה שלב נמצאת כל שערה ושערה כך שלרוב ביחוד כשמדובר בחוסר איזון הורמונאלי הטיפול לא קצר אך מנסיון אני יכולה להעיד שההתמדה משתלמת וזאת בתנאי שהטיפול נעשה בידיים מקצועיות.
מקוה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרהגלית07/01/2016
שלום
נשארה לי צלקת בפנים לאחר כוויה, אני משתמשת בקרם הבהרה אנטיאוקסידנטי של NOON עם 20% חומצה אזלאית בערך חצי שנה אבל אני לא רואה תוצאות.
המצב מאוד מפריע לי ולמרות ההתמדה אני לא רואה שיפור.
האם כדאי לי לפנות לקרם עם חומרים אחרים? במידה וכן אשמח להמלצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה - תגובה
מיכל גולן07/01/2016ממליצה לעבור לחומרים אחרים בהחלט.
יש חומרים אשר עובדים על דיכוי המלנין וחידוש העור.
חומצה אזלאית בריכוז גבוה לא בהכרח תפתור את הבעיה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה - תגובה
מיכל גולן07/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה - תגובה
מיכל גולן07/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלית07/01/2016איזה רכיבים וריכוזים אני צריכה לחפש?
בעיקרון העור שלי הוא פחות או יותר כהה, האם שילוב של הידרוקינון וקרם הבהרה נכון צריך להספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
מיכל גולן08/01/2016ראשית יש קרמים שהם מדכאי מלנין...
ויש קרמים שמפרקים את הכתם..
הידרוקינון זה טוב.
יש קרמים של שילוב מספר חומצות שיכולים להביא לתוצאה מעולה
אזלאית טובה יש לריפוי אקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה גליקוליתמיכאל04/01/2016
שלום רב,
רציתי לשאול את הקוסמטיקאיות שמתעסקות גם ברקיחת משחות בנוגע לחומצה גליקולית -
במצב שמכינים את החומצה גליקולית 10% או שמוכרים את התכשיר המוכן -
כמה מתוך המוצר הוא באמת חומצה גליקולית? האם זה 10% מסך התכשיר? האם יחסים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה גליקולית - תגובה
אורית בן יהודה04/01/2016שלום מיכאל.
אני לא מכירה קוסמטיקאיות שרוקחות קרם חומצה גליקולית, בכל מקרה
קרם 10% חומצה גליקולית אמור להכיל 10% מכלל החומר אמור להיות גליקולית.
יותר חשוב מאחוז החומצה בקרם הוא רמת החומציות ועד פרמטריים לכן אני ממליצה
לבחור בקרם חומצה גליקולית של חברת קוסמטיקה רצינית.
בהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה גליקולית
מיכאל04/01/2016אורית תודה על התגובה,
אני קראתי שחלק מהמרכיבים של תרכובת גליקמן היא אותה חומצה גליקולית בתוספת לרטין A והידרוקסינון - במקרה כזה איך ובאיזה יחס מוסיפים את החומצה הגליקולית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה גליקולית - תגובה
אורית בן יהודה04/01/2016גליקמן הוא שם כללי ויכולה להכיל מרכיבים שוני ובאחוזים שונים.
לעור המטופל מרכיבים את הרכיבים המתאימים לעורו
לא אוכל לענות לך.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרכובת גליקמן
מיכאל04/01/2016הבנתי שאפשר לקבל רק מהרופא את התרכובת,
אבל בטח יש יחסים שמהם יוצאים שהם היחסים שקבע הדוקטור עצמו ומהם משנים מינונים פרטנית למטופל.
השאלה שלי היא מהם אותם מינונים שיוצאים מהם?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרכובת גליקמן - תגובה
אורית בן יהודה04/01/2016מינון החומרים הפעילים נקבע לאחר אבחון העור וצרכיו.
ממליצה לך בחום לגשת שרופא עור יראה אותך ויחליט מה נכון עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםזואי20/11/2015
שלום רב,
בשנים האחרונות אני סובלת מבצקות-הצטברות של נוזלים מתחת לעיניים, יושבות על עצם הלחי. אני משתמשת בג'ל לעיניים במקום קרם ולא בדיוק עוזר ,המליצו לי על קרם/ג'ל לעיניים המכיל קפאין שתפקידו לספוח נוזלים -אשמח באם תמליצו לי על קרם כזה.בנוסף התחלתי לעשות ספורט וראיתי שיש הקלה עקב זרימת הדם .אשמח לשמוע דעתכם והמלצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
מיכל גולן22/11/2015היי איני יודעת על קרם שעושה עבודה כזו..
לרוב זה ניתוחון להוצאת הנוזלים.
מה שכן אפשרי לשמור את הקרם במקרר ולהניח כשזה קר על העור... זה מקל ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיניים - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה20/12/2015היי,
מומלץ להפחית בצריכת מלח התורם לצבירת נוזלים.
בברכה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות לאחר שעווה בין הגבותמתן27/10/2015
שלום, ניסיתי אתמול בפעם הראשונה להסיר שערות מבין הגבות עם רצועות שעווה קרות לאחר שנים של פינצטה. התעצבנתי על כמה שערות עקשניות ועשיתי כמה מריטות על אותו אזור. נהיה לי אדום ממש, וזה לא עובר כבר יותר מ 24 שעות... מה אפשר לעשות?
מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה ברורה יותר
מתן27/10/2015יש נקודות אדומות קטנות כאלו, לא נראה כאילו משהו הזדהם (גם שמרתי על המקום מאוד נקי)
ואני שם פניסיטיל ג'ל על המקום כל שעתיים בערך, וזה שורף קצת בהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה ברורה יותר - תגובה
אורית בן יהודה27/10/2015שלום מתן.
בקש מרופא מרשם לאלפומצין או טראולון למספר ימים
ללא מרשם בפנטן פלוס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה ברורה יותר - תגובה
בקש מרופא מרשם לאלפומצין או טראולון
המשחה תרגיע ותמנע זיהום.
.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה ברורה יותר - תגובה - תגובה
המשחה תרגיע ותמנע זיהום.
.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה ברורה יותר - תגובה
המשחה תרגיע ותמנע זיהום.
.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו ללא מרשם?
מתן27/10/2015מפאת חוסר זמן לא יצא לי בימים הקרובים להגיע לרופא, האם יש משחה שתעשה את העבודה ללא מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו ללא מרשם? - תגובה
אורית בן יהודה27/10/2015בפנטן פלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירומי22/10/2015
האם יש קרם עיינים שבאמת יעיל בהבהרת שקיות שחורות מתחת לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
מיכל גולן23/10/2015יש קרם או שתיים מעטים שיכולים להקל על בעיית הכהויות.
כהויות מתחת לעיניים נובעות מכך שהעור שם דק ושקוף.. לכן, בולט מאוד ענין הורידים/נימים שמתחת לשקע העין.
לעיתים האזור מעיד על בעיות בריאותיות )כבד)
שבת שלום
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רומי23/10/2015יש לך קרם מסויים להמליץ לי עליו?
ואם מטפלים בבעיה הבריאותית יש סיכוי שגם השקיות יפחתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
מיכל גולן23/10/2015את מדברת על שקיות או כתמים כהים / שקעים ?
לגבי שקיות מתחת לעיניים יש קרמים שמרגיעים ומורידים נפיחות.. יש גם ניתוחון קטן וזה יוצא מהמם...
הת כמה את ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק
רומי23/10/2015רק עיגולים שחורים(כהות) מתחת לעיניים..בת 23
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק - תגובה
מיכל גולן24/10/2015אין הרבה מה לעשות בנידון ..
לרוב זה גניטקה ..(מוצר תימני או עיראקי)
תעשי בדיקות שהכל בסדר,
השתמשי בקרם (שלא ממש מונע אך אולי יקל לך) וקונסילר ...
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאור21/10/2015
איך אפשר לטפל בנימים קטנים מתחת לעיניים(באיזור השקיות)? האם יש לזה פיתרון כולשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
מיכל גולן21/10/2015זהו איזור בעייתי.
העור בחלק הזה דק ושקוף לכן רואים את הנימים...
מאוד בעייתי להעלים נימים או לטפל בהם...
דיי מצב נתון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות, שאלותחני18/10/2015
1. אני בת 33 ועשיתי 2 טיפולי בוטוקס ״מוזרים״, האם זה הגיוני שאני כל הזמן מרגישה אי נוחות בפנים? שצד אחד מעוות מהשני? יש לציין שרק אני רואה את זה ואנשים לא יודעים על מה אני מדברת
2. הקמטים שבצידי העיניים פשוט ירדו למטה.. הם לא אמורים להיעלם? ובין הגבות?..
3. מה הטיפול המומלץ לורידים ממש בולטים בכפות הידיים ובכלל בקמטים בידיים?
4. האם אני צריכה לחזור לקוסמטיקאית שעשתה לי את הטיפול? אין לה סבלנות לשאלות והיא כן נראית מאוד מקצועית אבל היא לא מסבירה כלום..
5. אורית, אני גרה בפתח תקוה ורציתי לשאול האם ניתן לקבוע איתך פגישת ייעוץ? במה זה כרוך?
תודה וסליחה פשוט יצאתי ממש לא מרוצה ואין לי אינדיקציה בכלל, אולי הציפיות שלי היו גבוהות מדי או שפשוט לא נעשה לי טיפול נכון. אשמח לתגובה מפורטת ככל שניתן.
תודה רבה ויישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות, שאלות - תגובה
אורית בן יהודה18/10/2015היי חני , ברוכה הבאה לפורום.
לטיפולי בוטוקס יש זמן השפעה מינימליי, אשמח שתצייני מתי עברת את הטיפול ולכמה אזורים הוזרק החומר. יתכן בהחלט שציפיותייך היו גבוהות או שלא חלף די זמן מההזרקות .
לא אוכל לומר על גבי הפורום באם הטיפול נעשה במקצועיות.
לגבי הידיים :את צעירה מאוד בגילאים מבוגרים ניתן להזריק חומצה הילהארונית אשמח לראות אותך בתיאום מראש.
פגישת יעוץ היא ללא עלות במקרה שלך כדי לתאם זמן בו הרופאה נמצאת.
אשמח לעזור ככל יכולתי.
בברכה.
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
חני20/10/2015עשיתי ב3 אזורים- בין הגבות, במצי ובצידי העיניים. לפני כחודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה - תגובה
אורית בן יהודה20/10/2015לאחר חודש מההזרקה ההשפעה מלאה.
תפני לרופא שהזריק לך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרומי11/10/2015
בת 21.יצא לי לפני כחודש וריד בולט באיזור הרקה, לא בולט כלפי חוץ אבל כמו פסים כחולים. אולי כי העור דק באיזור או מלחץ. האם יש לכך פיתרון? משחות שיכולות לעזור לעניין? אני לוקחת את העניין ממש קשה.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מיכל גולן15/10/2015ורידים זהו משהו פנימי..
לעיתים קורה מחום או קור וזה נרגע.
משחה חיצונית לא ממש עוזרת בעניין..
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרומי11/10/2015
מה יכול לעזור לשקיות שחורות מתחת לעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אורית בן יהודה11/10/2015מסיכת זהב של לאורקס עושה פלאים מיידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)