טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, במהלך שירותי הצבאי שירתי בביתן(קומה 1 בלבד) שהיה עם גג מקירות גבס ומעליו היה גג אסבסט שאפילו גלש אל כניסת הביתן כמעין פרגולה ללא גבס תחתיו. הייתי נמצא בביתן במהלך מרבית שעות היום והיו עוד ביתנים דומים בסביבה שלנו אני לא בטוח אם האסבסט היה מפורר או לא, לפני זמן מה שמעתי על הרבה גגות כאלו שלאט לאט נפתרים מהן בבסיס תל השומר היכן ששירתי (אני לא בטוח שהשמועה נכונה). השאלה שלי היא כי לפעמים היה ריח מוזר של אבק (היה שם גם הרבה ציוד צהל"י), האם זה יכול להיות קשור לחשיפה מאבסבט והאם יש איזשהי בדיקה שניתן לעשות או פשוט לחכות ולקוות שכלום לא קרה?
בתודה מראש, עומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר