טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב . ברקע שאתי ריאות NSCLC גרורות במוח (טופל בקרינה כל מוחית לפני חודש) מטופלת בטרסיבה(מזה 6 חודשיים שהראו שיפור משמעותי בממצאים-בCT אחרון לפני חודשים)
לאחרונה הופיע אצלי שיעול עם ליחה (לפעמיים ירוקה כהה) בלי חום -כאב במרכז בית החזה בנוסף בצד ימין בשכיבה לצד ימין גורם לכאב ופעמיים לשיעול.
1.מה דעתך לפי המתואר? 2.האם יכול להיות זה נובע ממחלה רקע או יש סיבות אחרות (דלקת ריאות........) איזו בדיקות ממליץ לבירור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט יכול להיות זיהום חיבת לדבר עם רופא מטפל לעיתים נדירות נגרמת סוג של מחלת ראות על ידי טרסיבה לי זו נראית האפשרות הפחות סבירה כאן בכל מקרה צריך שיחה עם רופא מטפל חובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים