סר טן ראות 4

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• סר טן ראות 4
    שושנה
    03/01/2009

אני בת 48 חולה בסרטן ראות לא תאים קטנים יש לי גרורוה בכבד ובלבלב הטיפול היחיד שמתאים לי כרגע אחרי שנה של כשלונות הוא אווסטין עם טקסול וקרבופלטין, הבעייה היא שיש תופעות של נימול ואף כמו חוסר תחושה בצד ימין עשו לי בדיקות לא מצאו דבר ראוי לציין שאני עושה ספורט מסיבי כמו רכיבת אופניים וריצה כמה זמן נשאר לי לחיות לאור כל זאת אנא בלי להסתיר מאוד רוצה לדעת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סר טן ראות 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אורן פרוכטר
    03/01/2009

תופעות הלוואי שאת מתארת אמנם מציקות ובהחלט אופיניות לטיפול אותו את מטפלת אם כי בהחלט הייתי ממליץ על המשך הטיפול הואיל ובהחלט רוב העבודות בספרות מתארות שיפור בתוחלת החיים של הלוקים בסרטן ריאה מטיפוס תאים לא קטנים בחולים המקבלים טיפול לעומת כאלה המוותרים על הטיפול (גם בשלב של גרורות לכבד)
    העובדה שאת ממשיכה לעסוק בספורט מעישות על דרגה תפקודית גבוהה ובהחלט משאירים מקום רב לאופטימיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו