טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 49 ,ומזה זמן תוקפים אותי כאבים עזים באיזור הבטן והחזה שמקרינים למרכז הגב. לפני כשנה ביצעתי בדיקות גסטרו(קולונוסקופיה )מפי הטבעת ,והפה. בשתי הבדיקות לא גילו דבר (למעט חיידק הליקובטור אשר טופל באנטיביוטיקה) לאיזה כיוון רפואי אתה ממליץ שעליי לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא בדקתי אותך וצריך שיחה ארוכה של רופא אבל במקום הראשון נראה לי כאבים מאזור קיבה ושת אולי הרנה בקיבשבר ב דיאפרגמ שגורם לעלית קיבהה חשוב שיראה אותך רופא ויחליט אם הרושם השטחי שלי נכון צריך לראותך גדטרואנטרולוג אשל כאמחר איני רופא שבודק אותך ויכול להתרשם ביתר דיוןק \ חובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד