מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קישורית 4.5 מ"מ בLLLדיתה30/05/2010
עשו לי C/T
תוצאות המעבדה שקבלתי היום אומרות כך: קישורית 4.5 מ"מ בLLL
בקע סרעפתי קטן.
2. כבד שומני
בכיליה השמאלית: ציסטה קורטיקלית זעירה 1 ס"מ
ברחם: לא אחיד מבנה ציסטי 3 ס"מ בשחלה השמאלית
לאחרונה הרגשתי שאני יורדת במשקל. יש לי כאבים מתחת לצלעות לפעמים עד כדי כך שאני צריכה להרים את הידיים מעל לראש, וללכת לישון כדי לא להרגיש.
לא התיחסתי לזה כל העת. עתה התחלתי להרגיש כמו גוש בצד שמאל כאילו מתחת לצלעות ובקשתי סי טי ואלו התוצאות כפי שכתבתי לעיל
הרופאה הפנתה אותי לסי טי שוב על הראות
האם עלי לחשוש ממשהו? כגון סרטן שמתפתח אצלי?
האם למהר לבדיקה ? או לא להיות בלחץ
מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרית 4 ממ
פרופ' חובב נחושתן30/05/2010לגבי קשרית זו צריך לראות אותך ואת ה סיטי רופא ראות ולהתרשם
סיכוי גבוה שאת צריכה רק מעקב אבל חשוב מאד ! שיראה אותך רופא מטפל
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והאם יש קשר
דיתה30/05/2010האם ש קשר בין כאבי הגב שלפעמים פוקדים אותי ואינני יכולה לזוז? וגם כאבים בבית החזה מתחת לצלעות?
לאחרונה אנשים אומרים לי שירדתי במשקל האם גם לזה יש קשר?
אני מודה לך מאד על תשובתך המהירה
דיתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)