הארה בנוגע לד"ר גוטפריד

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• הארה בנוגע לד"ר גוטפריד
    יאני אילנית
    12/03/2011

ד",ר גוטפריד שלום,

אימי הייתה מטופלת שלך לפני 6 שנים במשך 3 שנים. לבסוף, היא נפטרה בביה"ח . במשך על השנים הללו לא הבנתי מדוע לא באת לבקרה ,אף על פי בקשות חוזרות ונשנות שלה. עליי להוסיף שהז מאוד הטריד אותי, כיוון שזה היה חשוב לה לראות אותך ואף על פי שאמרת שתבואי לבקר במרפאה לא הגעת.
    לאחרונה, שוחחתי עם קולגה על עניין מסויים והיא אמרה לי שקשה לנו כמטפלים לראות שלא הצלחנו לעזור וחלק מהתמודדות שלנו הוא להתנתק ולא לחשוב עליו.
    אני אכן מקווה שזו הסיבה שלא פגשת את אימי ולא בשל חוסר רצון להשקיע במי שאין לו סיכוי . ברצוני להוסיף שלפעמים החולה לא זקוק לטיפול אלא רק לחיוך . אימי ידעה שסופה קרוב ואין אני יודעת מדוע היא רצתה ככל לראותך, אני רק יודעת שנשמר בי הזיכרון שבחרת לא להגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארה בנוגע לד"ר גוטפריד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארה בנוגע לד"ר גוטפריד - תגובה

ד''ר מיה גוטפריד
    20/03/2011

משום מה אינני מוצאת את התגובה ולכן אחזור.
    אנו דואגים תמיד שאחד מהרופאים המטפלים יבקר את המאושפזים.בהחלט זה נחוץ ומהווה חלק מטיפול בחולה הסרטן,וברור שלא בוחרים להתנתק ברגע קשה זה.
    אם הכרת אותי לאורך זמן כפי שאת מציינת הרי ברור שאם לא הגעתי זה רק מסיבות אישיות שלי ובודאי אינו קשור לאימך כלל.מעולם לא בחרתי לא להגיע אם לא הגעתי פשוט לא יכולתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו