חשש לסרטן...

מנהל הפורום

ד``ר מיה גוטפריד
ד"ר מיה גוטפריד
לקביעת תור אצל ד"ר מיה גוטפריד ללא פרסום בפורום

• חשש לסרטן...
    שני
    31/05/2011

שלום רב, שמי שני ואני מודאגת מאוד ממצבה של אימי.
    אימא שלי בת 42 מעשנת מאז גיל 15. לאחרונה( מזה 3-4 חודשים) תקף אותה שיעול מתמשך שאינו עובר. השיעול מלווה בפליטת ליחה לעיטים. הרופאת משפחה נתנה לה כל מיני אנטיביוטיקות לטיפול וספריי לאף ודבר לא עזר. היא עשתה טיפולי אינהלציה והדבר גרם לה להרגיש טוב במעט. היא ביצעה בדיקת ריאות והבדיקה נמצאה תקינה. בנוסף לכך היא סובלת מכאבי שרירים ועצמות כבר במשך זמן רב, אך הדבר מחמיר לאחרונה. היא עובדת עבודה פיסית קשה, ולכן ניתן לשאר שהכאבים נובעים מכך, אך לאחר מנוחה של כשבוע בבית הכאבים לא נעלמו וכך גם השיעול. אני מודאגת מאוד מכך וחוששת שאולי מדובר בסימנים מטרימים למחלת סרטן הריאה, למרות הבדיקות, הרופאה לא נתנה לה לעשות בדיקה שבודקת אם מדובר בסרטן, אזי רציתי לשאול, האם החחשות שלי נכונות?? אילו בדיקות אמורים לבצע ואילו סימנים נוספים מופיעים? אני מודאגת מאוד ורוצה לברר אם יש אפשרות לגלות את הדבר לפני שזה מחמיר ומתפשט לאזורים אחרים בגוף...???
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לסרטן...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לסרטן... - תגובה

ד''ר מיה גוטפריד
    01/06/2011

זה פורום סרטן ריאה.נא לסיים בירור רופא מטפל או רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו