למדתי, רוצה לעבוד אבל אין עבודה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למדתי, רוצה לעבוד אבל אין עבודה!!
    רלי
    01/08/2011

שמי רלי, ואני לוקחת חלק מפעילות של קבוצה גדולה של מטפלים מתוסכלים, דואגים, חוששים, כועסים ועוד הרבה רגשות מהסוג הזה...
    למדתי, השקעתי, שילמתי ממיטב כספי, המון זמן ואנרגיות רגשיות הושקעו בהכשה שלי כמטפלת באמנות.
    אני אוהבת את המקצוע, מאמינה בתרומה שלי ובאיכות שלי כמטפלת.
    אבל לצערי הרב המדינה שמה לי רגל!!! אין לי עבודה לשנה הבאה!! כי אני בלי וותק במשרד החינוך, רק שנה עובדת וסגרו לי את הדלת באכזריות רבה!
    אין עבודה למטפלים חדשים!!! מה הטעם ללמוד 3 שנים ולהשקיע את החיים שלי בזה?
    איך ממשיכים לגייס סטודנטים חדשים למקצוע בידיעה שאין חוק ואין משרד חינוך ואין משרד בריאות???? שלוש שנים האכילו אותי באופטימיות, במחשבה שיש עבודה למי שרק רוצה..
    איפה היא? איפה את עבודה?
    אני קוראת לכם, ראשי המכללות וראשי החוגים לתרפיה באמנויות - אתם יכולים ולכם יש את הכוח לעזור לי ולחברי למקצוע, אני מבקשת מכם לקחת אחריות עלינו, גייסתם אותנו, האמנו בכם, עכשיו תהיו שם בשבילנו!
    רלי -מטפלת באמנות שלא תעבוד בשנה הבאה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רלי, אני שוקלת ללמוד את התחום

איילת
    01/08/2011

וזה דורש ממני המון השקעה, בעיקר שאני כבר אמא לילדים
    מה שאת כותבת מדאיג אותי מאוד
    האם תוכלי לפרט? כמה זמן זה נמשך שמשרד החינוך לא מקבל מטפלים חדשים?כמה זמן זה צפוי להמשך?

ואודה לכם אם גם אחרים יוכלו להתייחס לנושא
    זה לא מדאיג אתכם - כל האחרים שחושבים ללמוד את התחום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איילת

רלי
    01/08/2011

אין חוק לטיפול באמנות.. משרד הבריאות רוצה ליישר קוו ושכל המטפלים יעשו תואר שני של שנתיים ושנה סטאז' - שזה בדיוק מה שלומדים בתוכניות הכשרה כרגע ומבחינתנו זה להוציא עוד מלא כסף..
    בנוסף יצאה הוראה גורפת מהלקוח הכי גדול שלנו, משרד החינוך, לא להעסיק מטפלים צעירים ושאין להם קביעות. הבנתי אתמול גם שכבר לא מקבלים להכשרה במשרד החינוך (אבל אל תתפסי אותי במילה, זו שמועה). מי שבמקצוע יודע שהגוף הכי גדול שמעסיק מטפלים הוא משרד החינוך, בלעדיו אנחנו דיי אבודים. יש עוד הרבה בעיות, את מוזמנת להתעדכן ולהפיץ בין עוד אנשים שרוצים ללמוד, שלפחות יידעו לאן הם נכנסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו