יעוץ ועזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ ועזרה
    אני
    05/08/2011

סובלת מפוסט טראומה וסובלת ממחלת הפיברו כתוצאה מהטראומה - מטופלת בפסיכותרפיה .בחצי שנה האחרונה אני ישנה בן 4-5 שעות ביממה . לאחר שיחזור קשה אני חווה בשבועיים האחרונים בזמן ערות פתאום מצב שבו הידיים והרגליים וכל הגוף הופכים לכבדים וכאילו שינה העיניים נעצמות והמאבק לפתוח אותם הוא גדול זה קורה בפתאומיות לאו דווקא שאני עייפה לפני כן .בדרך כלל אחרי כמה דקות זה עובר ואני פתאום לא עייפה בכלל .... מה זה ומה עושים עם זה. אני יודעת שזה סוג של ניתוק- דיסוציאציה ,אבל לא מצאתי אף מאמר או חומר על סוג כזה של ניתוק זה ממש לא דומה לניתוקים אחרים וזה מפחיד מאוד .

יתכן וזה שיחזור אז גם לא ברור לי איך חיים עם זה ...

אני עוסקת באומנות והשאלה שלי האם יש דרך להפחית את המקרים ביצירה כל שהיא יוצרת רק בציור יש לי קושי וחסימה למרות שאצל המטפלת כשאין לי מילים אני מציירת אינטואטיבי סתם קוים וצורות האם מנדלות יכולות לעזור
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ ועזרה

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עונה

אני
    08/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ ועזרה - תגובה

מיה גל M.A.
    09/08/2011

שלום רב,
    סליחה על העיכוב בתשובה, אני שוהה בחו"ל כרגע ולא מחוברת לאינטרנט רב הזמן.
    את מתארת סימפטומים לא פשוטים שככל הנראה קשורים לשיחזור הטראומה שעברת לאחרונה. אני מבינה שאת נמצאת בטיפול כרגע ומציעה שתביאי את תחושותייך לטיפול, שהוא המקום לעבד את חוויותייך. בהחלט תוכלי לעבוד על כך גם דרך אמנות, לתת ביטוי יצירתי לתחושותייך ולחוויותייך. כל תשובה שאתן כאן מעבר לכך לא תהיה רצינית דיה מאחר ואינני מכירה אותך ואת הרקע שלך. דרך הטיפול ובעזרת המטפל/ת שלך תוכלי לתת מקום לתחושותייך ולעבדן.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו