שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    רעות
    09/08/2011

אני מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות. אחד מהשיקולים שלי הוא- התעסוקה בתחום.
    הבנתי שניתן לעבוד במשרד החינוך, אך כרגע דיברתי איתם ונאמר לי כי משרד הבריאות אולי יחליט כי אין להעסיק מטפלים יותר במשרד החינוך.. אז איפה כן ניתן לעבוד? זה חשוב מאחר ולא ניתן לעבוד באופן פרטי אלא אם כן יש נסיון בתחום.. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    10/08/2011

עד היום משרד החינוך קלט מספר רב של מטפלים בכל שנה, בחודש האחרון התחלפה מפקחת החינוך המיוחד במשרד החינוך והיא החליטה להקפיא כרגע משרות חדשות. הנושא נמצא בברור עם משרד החינוך.
    כולנו תקווה שהבעיה תיפתר במהרה ומשרד החינוך ימשיך לקבל מטפלים באמנויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה החשובה

רעות
    10/08/2011

קודם כל אני רוצה להודות לך שהחזרת לי תשובה.. עם זאת, לא ענית לי בדיוק על השאלה.. אני מודעת למצב של משרד החינוך ומשרד הבריאות אך מה שאני רוצה לדעת הוא- היכן ניתן לעבוד ולצבור נסיון פרט למשרד החינוך?

תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה החשובה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    10/08/2011

בתי אבות, הוסטלים, יש משרות גם בבתי חולים פסיכיאטריים. מכונים פרטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו