מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התערבות טיפולית באמצעות וידיאולונה15/08/2011
שלום לכל משתתפי הפורום,
אני בוגר התוכנית בחיפה וגם עוסק בצילום כתחביב. לאחרונה נתקלתי בפרסום אודות התוכנית להתערבות טיפולית באמצעות וידיאו שנפתחה במרכז שרון ישראל. האם מישהו מכיר את מרכז שרון ישראל? האם מישהו למד במקרה את התוכנית שם או לחילופין שמע עליה? זה מאוד ריגש אותי לגלות את התוכנית כי היא מחברת שני תחומים שמאוד קרובים ללבי, טיפול וצילום/ עשיית סרטים. לא שמעתי לפני כן על מרכז שרון ישראל וגם לא על התוכנית ואני חושש שזה אולי לא מספיק רציני.
הודה מאוד לחוות דעתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה
מיה גל M.A.16/08/2011דוד שלום,
ךצערי לא שמעתי על המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר16/08/2011גם אני לא מכירה את המרכז, אבל בבית ספר מעלה בירושלים פותחים השנה תוכנית לווידאו תרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה
ד``ר עפרה קמר18/08/2011שרון ישראל מלמד גם בתוכנית בירושלים בבית ספר מעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו
לונה23/08/2011תודה על התגובות.
אני בתלבט. התחום של התערבות טיפולית באמצעות וידיאו הוא תחום שרק עכשיו מתחיל להתפתח ולכן אין הרבה אופציות. מצד אחד, התוכנית במעלה נראית מאוד רצינית אך גם התוכנית במרכז שרון ישראל נראית משמעותית מאוד. ההיתרון של ללמוד במרכז שרון ישראל היא שהמרכז מפעיל את התוכנית הטיפולית בכל הארץ מה שיאפשר לי אולי לעבוד לאחר הלימודים במרכז עצמו. במעלה אין כל כך חיבור לשטח ברמה הזו. אשמח מאוד לשמוע את דעתכן/ם.
אני מצרף כאן גם את הפרוספקט של התוכנית במרכז שרון ישראל אולי זה יעזור לכן לתת לי יעוץ.
תודה,תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה
מיה גל M.A.24/08/2011דוד שלום,
הייתי מציעה לך לבדוק גם את היקף התכניות ואת התעודות שהן מקנות בסופן. הפרוספקט שצירפת מדבר על 12 מפגשים. אם זהו תחום שאתה רוצה ללמוד לעומק יתכן שכדאי ללמוד אותו באופן מעמיק יותר, אולם זו עשויה להיות התחלה טובה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו
לונה30/08/2011תודה רבה,
אני התחיל עם התוכנית שמציע מרכז שרון ישראל.
נפגשתי עם שרון לראיון אישי ומאוד התרשמתי מהכלים שאקבל.
תודה,תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה
ד``ר עפרה קמר30/08/2011בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות טיפולית באמצעות וידיאו - תגובה
מיה גל M.A.31/08/2011בשמחה ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)