איפה ללמוד????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה ללמוד????
    ימית
    20/08/2011

אני רוצה להתחיל ללמוד השנה תרפיה באומנות!
    יש לי תואר בעיצוב גרפי, כך שיש לי את שעות האמנות, צריכה להשלים קורסי פסיכולוגיה
    בסמינר הקיבוצים כבר אין מקום, בבית ברל זה גם מאוחר מדי לשנה זו

האופציות אם אני רוצה ללמוד השנה:
    * מכללת ביטוי(שלוחה של מכלל קרית אונו), נותנים לי להשלים את הפסיכולגיה בקיץ.
    אשמח לדעת כל מידע על המכללה הזו, חוששת שהמוסד לא מוכר בתחום... והאם כשיקבלו את המעבר מלימודי תעודה לתואר שני זה חל על כל בתי הספר שיש להם מל"ג?
    * אוניברסיטת תל אביב, צריכה עוד לברר , יש להם תואר שני,
    מישהו יודע אם המסלול הזה טוב באוניברסיטה?
    * דוד ילין, צריכה עוד לבדוק,

אשמח לדעת על עוד אופציות ומה לדעתכם עדיף עשות? אם ללמוד במכללת ביטוי השנה או לחכות כבר לשנה הבאה וללמוד במקומות "הנחשבים" בתחום - בית ברל או סמינר הקיבוצים?

תודה רבה רבה :)

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה ללמוד????

הוספת תגובה

• איפה ללמוד

ורד
    20/08/2011

היי ימית

ברמה התכנית, יש מקומות נוספים שתוכלי ללמוד בהם תרפיה באמנות כמו למשל: אוניברסיטת חיפה, לסלי קולג', מכללת תל חי, דוד ילין, לוינסקי, ביטוי,אני מניחה שיש עוד כמה נוספים שלא ציינתי (למעט המכללות שציינת שההרשמה אליהן כבר נסגרה). לא ידוע לי מה מצב ההרשמה בכל אחד מהמוסדות הללו, צריך לבדוק זאת.

ברמה הכללית יותר,מדוע שלא תחכי שנה נוספת כדי להתבשל עם ההחלטה היכן ללמוד (והאם זה באמת מה שאת רוצה ללמוד ולעסוק בו) שלא מתוך החלטה חפוזה, אילוץ או ברירת מחדל? מקצוע טיפולי כדאי להחליט ולחקור על המוסדות השונים, ולבדוק מבינהן מה מתאים עבורך.

ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ללמוד

שיר
    24/08/2011

הכי חשוב היום זה ללמוד רק לתואר שני, זה מה שהחוק החדש יחייב וחבל להתחיל לימודים לא לתואר ואז ללמוד שוב מהתחלה. לגבי פסיכולוגיות לדעתי יש עדיין השלמות בדוד ילין – תבררי שם גם אני נרשמתי לשם 02-6587528

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    24/08/2011

אם יש לך 100 אלף ש"ח את מוזמנת ללמוד בלסלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ללמוד - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    30/08/2011

בדוד ילין מתחילים ב- 1 בספטמבר מספר קורסים בפסיכולוגיה: תורות אישיות, מבוא לפסיכו', פסיכו' התפתחותית ופסיכופתולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החוק החדש

ת
    20/08/2011

לפי החוק החדש אם וכאשר יחוקק חייבים להשלים קורסים בפסיכולוגיה לפני תחילת הלימודים המקצועיים.
    לגבי מכללת ביטוי: לפי חוזר מנכ"ל משרד הבריאות לעבודה במשרד הבריאות יכולים להתקבל מרק מי שסיים לימודים במוסד אקדמי שמוכר ע"י מועצה להשכלה גבוהה. כדאי שתבדקי במועצה להשכלה גבוהה אם מכללת ביטוי מוכרת על ידם אם את מעוניינת בסיום הלימודים לעבוד במשרד הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

ת
    20/08/2011

לפי חוזר מנכ"ל משרד החינוך לעבודה במשרד החינוך יכולים להתקבל רק מי שסיים לימודים במוסד אקדמי שמוכר ע"י מועצה להשכלה גבוהה. כדאי שתבדקי במועצה להשכלה גבוהה אם מכללת ביטוי מוכרת על ידם אם את מעוניינת בסיום הלימודים לעבוד במשרד החינוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו