השלמת שעות אומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת שעות אומנות
    הילה
    22/08/2011

שלום. אני עו"ס במקצועי, מתגוררת בירושלים. כבר מס' שנים חושבת על לימודי תרפיה באומנות.
    יש לי רקע אומנותי אך מאחר ולא למדתי במקום שנחשב "מוכר" עלי להשלים 300 שעות אומנות. האם ישנה אפשרות להתקבל ללימודים עם פחות שעות ולהשלים את היתרה במהלך הלימודים?
    ובהזדמנות זו- מה נחשב מקום מוכר, רק המכללות המוכרות לאומנות או שגם אצל מורים פרטיים עם תעודה רשמית אפשרי?
    אני חושבת להתחיל ללמוד בבי"ס לציור ורישום של ישראל הירשברג בירושלים, מישהו מכיר?

ושאלה אחרונה- היכן ניתן ללמוד תרפיה באומנות בירושלים?אני יודעת שיש בדוד ילין, האם יש עוד מקומות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת שעות אומנות

הוספת תגובה

• השלמת שעות אומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    22/08/2011

בית הספר של ישראל הירשברג מוכר .
    בירושלים - את יכולה ללמוד במכללת דוד ילין , או במכללה החרדית בבית וגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

הילה
    22/08/2011

אני מבינה שאת עומדת בראש מחלקת תרפיה באומנות בדוד ילין.
    האם 300 שעות אומנות הינן תנאי הכרחי לקבלה או שאני יכולה להתקבל עם פחות שעות ולהשלים במהלך הלימודים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    23/08/2011

300 השעות הן תנאי הכרחי לקבלה. בזמן הלימודים את צריכה להשלים עוד 200 שעות בזמנך ועל חשבונך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו