אנו זקוקים לצניעות ואחריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנו זקוקים לצניעות ואחריות
    ורדית הכהן
    22/08/2011

עודד יקר שלום,
    כתרפיסטית בדרמה עתירת ניסיון (ממשרד החינוך בחלקו הגדול) אני מבינה את רצונך להכשיר מטפלים, ואת התחושה שיש לך מה לתת ומה ללמד את דורות ההמשך. יחד עם זאת פסיכודרמה הוא מקצוע טיפולי. במרבית מדינות המערב משמעות הדבר תואר שני קליני אוניברסטאי. מבלי להכיר את מכון כיוונים - נשמע שהמניע שלך לקיום המכון כמוסד מלמד הוא כלכלי, נרקסיסטי וצר בעיקרו. דבר שהתאפשר לאור החוק הפרוץ בענין. כמי שהשקיעה 3 שנים ואלפי שקלים, כולל השלמת כל הדרישות המקדימות, אני מתביישת בקיומם של מכונים כגון אלו. איזה מן שיגעון גדלות הוא זה המאפשר לך לטעון כמוסמך וכשיר להכשרה שכזו? אם יש לך מה לתת - יופי, יש תוכניות אונברסיטאיות לעשות זאת. הרי באוניברסיטה יש כ"כ הרבה השפעות וקורסים מגוונים.. מחקר ותזה.. מה שמאפשר להמשיך וללןמוד דוקטורט ויותר בסיסי מזה - פסיכותרפיה. בהתנהגותך אתה הוא זה שמרעיף תדמית זולה ומפוצלת על כל מקצועות התרפיה בהבעה. זה כואב ומבייש. חוסר הסולדיריות נובע ממכונים כגון שלך - שפותחים תוכניות תוך כדי הסרת אחריות לגבי שוק העבודה, בלי גיבוי ממדריכים , מיה"ת ומקלוגות בתחום, ובלי לגיטמציה. טוב תעשה אם תנהג בצניעות ובמידתיות, תבטל את הבג"ץ, ותסיר את העול והעוול שיצרת לכלל המטפלים באומנויות בישראל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה להודעה - צניעות

עלמה 1
    24/08/2011

אני סטודנטית באחת המכללות המוכרות במל'ג (למיטר הבנתי כיוונים לא מוכרת על ידי המל'ג) .
    לפי מה שאני מבינה *** כיום*** אין הבדל בין לימודי תעודה ותואר II היות ומשרד הבריאות עדיין לא מקנה ראשיון והתחום לא מוכר באופן פורמלי.

אני כן מסכימה שצריך ללמוד בצורה רצינית ומעמיקה (אני אישית לומדת 3 שנים + שלוש שנים תואר ראשון-- שכבר סיימתי ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו