מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנו זקוקים לצניעות ואחריותורדית הכהן22/08/2011
עודד יקר שלום,
כתרפיסטית בדרמה עתירת ניסיון (ממשרד החינוך בחלקו הגדול) אני מבינה את רצונך להכשיר מטפלים, ואת התחושה שיש לך מה לתת ומה ללמד את דורות ההמשך. יחד עם זאת פסיכודרמה הוא מקצוע טיפולי. במרבית מדינות המערב משמעות הדבר תואר שני קליני אוניברסטאי. מבלי להכיר את מכון כיוונים - נשמע שהמניע שלך לקיום המכון כמוסד מלמד הוא כלכלי, נרקסיסטי וצר בעיקרו. דבר שהתאפשר לאור החוק הפרוץ בענין. כמי שהשקיעה 3 שנים ואלפי שקלים, כולל השלמת כל הדרישות המקדימות, אני מתביישת בקיומם של מכונים כגון אלו. איזה מן שיגעון גדלות הוא זה המאפשר לך לטעון כמוסמך וכשיר להכשרה שכזו? אם יש לך מה לתת - יופי, יש תוכניות אונברסיטאיות לעשות זאת. הרי באוניברסיטה יש כ"כ הרבה השפעות וקורסים מגוונים.. מחקר ותזה.. מה שמאפשר להמשיך וללןמוד דוקטורט ויותר בסיסי מזה - פסיכותרפיה. בהתנהגותך אתה הוא זה שמרעיף תדמית זולה ומפוצלת על כל מקצועות התרפיה בהבעה. זה כואב ומבייש. חוסר הסולדיריות נובע ממכונים כגון שלך - שפותחים תוכניות תוך כדי הסרת אחריות לגבי שוק העבודה, בלי גיבוי ממדריכים , מיה"ת ומקלוגות בתחום, ובלי לגיטמציה. טוב תעשה אם תנהג בצניעות ובמידתיות, תבטל את הבג"ץ, ותסיר את העול והעוול שיצרת לכלל המטפלים באומנויות בישראל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להודעה - צניעות
עלמה 124/08/2011אני סטודנטית באחת המכללות המוכרות במל'ג (למיטר הבנתי כיוונים לא מוכרת על ידי המל'ג) .
לפי מה שאני מבינה *** כיום*** אין הבדל בין לימודי תעודה ותואר II היות ומשרד הבריאות עדיין לא מקנה ראשיון והתחום לא מוכר באופן פורמלי.
אני כן מסכימה שצריך ללמוד בצורה רצינית ומעמיקה (אני אישית לומדת 3 שנים + שלוש שנים תואר ראשון-- שכבר סיימתי ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)