שאלה לגבי יה"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי יה"ת
    אור
    21/09/2011

שלום רב למשתתפי הפורום, אני מטפלת באומנות זו השנה השנייה בתחום ואני שוקלת להצטרף ליה"ת. שאלתי היא האם זה כדאי, מהניסיון שלכם האם חברות ביה"ת מעניקה יתרון כלשהו? כמו כן ללא הצלחה ניסיתי להבין מהם הקריטריונים של יה"ת לקבלת מעמד של מטפל שיכול לעבוד באופן פרטי (דהיינו להתחיל קליניקה) ולא תחת מטרייה של מוסד כלשהו. לא הצלחתי להבין מהם התנאים. בכוונתי כרגע להמשיך לצבור ניסיון במוסדות חינוך, אבל אני מבינה שעליי לקבל אישורים ממקומות העבודה על מספר שעות טיפול, לכן הייתי רוצה להיות מוכנה.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי יה"ת

הוספת תגובה

• שאלה לגבי יה"ת - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    22/09/2011

אור שלום רב
    החברות ביהת חשובה מאוד, יהת הוא האיגוד שמאחד בתוכו מאות מטפלים , הוא הנציג שלנו בכנסת ודואג לאינטרסים של המטפלים באמנויות. כמה שיותר מטפלים יצטרפו לאיגוד הוא יהיה חזק יותר ויותר אנשים יוכלו לקחת תפקידים שונים בתוך האיגוד.
    כמובן שיש גם ימי עיון וכנסים שהאיגוד מארגן.
    בקשר לעבודה פרטית, נדמה לי שאת צריכה לעבוד כשלוש שנים במוסד ציבורי תחת הדרכה כמובן לפני שאת פותחת קליניקה פרטית. כדאי לבדוק באתר ולעיין בחוקי האתיקה של האיגוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו