כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    יובל
    10/01/2012

שלום,

1. מהם המוסדות בהם ניתן ללמוד תראפיה באמנות? (חיפשתי אבל אני רוצה לוודא שלא פיספסתי אופציות)

2. יש תכניות לימוד מסוימות אשר מבקשות תואר שני בתראפיה באמנות (למשל לימודי פסיכותראפיה). האם הכוונה היא רק לתואר מלזלי או חיפה? (הבנתי שרק שם יש תואר שני)

3. מה ההבדל בין לימודי תראפיה באמנות ללא תואר שני לאלה שמוכרים כתואר שני? (מבחינת תעסוקה וכו')

4. יש מוסדות שמבקשים הצהרת כוונות וקורות חיים. מה הכוונה בהצהרת כוונות, והאם קורות החיים מקבילים לאלה שנדרשים במגמות הקליניות? ואם לא אז מה הכוונה? היכן ניתן לקבל יותר מידע על כך?

5. אני לא בטוחה שתוכלי לענות לי על השאלות הבאות אבל אנסה:

- האם אפשר להשלים שעות אמנות במהלך שנה א' של התואר?

- מהו שכר הלימוד בלזלי (אפילו רק קנה מידה יעזור לי)?

תודה רבה!
    אלונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

מיה גל M.A.
    10/01/2012

לגבי שאלתך השניה התשובה כרגע חיובית. קיימים מוסדות שהגישו למל״ג בקשה להכרה כתואר שני אולם למיטב ידיעתי המצב כרגע הוא כמי שתארת.
    מוסדות נוספים הם בית ברל, מכללת לוינסקי, דוד ילין, מכללת ביטוי, בית וגן, סמינר הקיבוצים, מכללת תל חי, מכון כיוונים, בתקוה שלא פספסתי. מדובר על טיפול באמנויות באופן כללי.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. מה לגבי שאר השאלות שלי?

יובל
    10/01/2012

-

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה - תגובה

מיה גל M.A.
    10/01/2012

ראיתי שתי שאלות. שתיהן נענו. אם יש שאלות נוספות הן לא נקלטו/נראות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית

ת
    11/01/2012

3. מה ההבדל בין לימודי תראפיה באמנות ללא תואר שני לאלה שמוכרים כתואר שני? (מבחינת תעסוקה וכו')

4. יש מוסדות שמבקשים הצהרת כוונות וקורות חיים. מה הכוונה בהצהרת כוונות, והאם קורות החיים מקבילים לאלה שנדרשים במגמות הקליניות? ואם לא אז מה הכוונה? היכן ניתן לקבל יותר מידע על כך?

5. אני לא בטוחה שתוכלי לענות לי על השאלות הבאות אבל אנסה:

- האם אפשר להשלים שעות אמנות במהלך שנה א' של התואר?

- מהו שכר הלימוד בלזלי (אפילו רק קנה מידה יעזור לי)?

תודה רבה!
    אלונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/01/2012

אנסה לענות על שאר השאלות.
    3. מבחינת תעסוקה אין היום הבדל בין בוגרי תוכניות עם תתואר שני לבין בוגרים ללא תואר שני.
    4. אין לי מושג למה הכוונה 'בהצהרת כוונות', מציעה שתתקשרי למוסדות ההכשרה שמבקשים הצהרת כוונות ותבררי אתם.
    5. את חיבת להגיע ללימודים עם 300 שעות אמנות ולהשלים את שאר השעות בזמן הלימודים.
    6. אין לי מושג מה שכר הלימוד בלסלי קולג'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית - תגובה

מיה גל M.A.
    11/01/2012

באשר לשכר הלימוד בלסלי הרי שבזמנו הוא עמד על כ - 90,000 ש"ח אולם אין לי מושג על איזה סכום מדובר כיום ואני מציעה שתבררי ישירות.
    באשר לתואר שני הרי שעקרונית אין הבדל בין בעלי תואר שני לבעלי תעודה אולם כל מעסיק כמובן יכול להעמיד את הקריטריונים שלו לקבלה לעבודה. יתכנו מוסדות שיעדיפו בעלי תואר שני ויהיו כאלה שיתרשמו מאשיותו, מנסיונו וקורות חייו של המטפל ולאו דווקא מהתואר/התעודה.
    לגבי קורות חיים אינני יודעת אולם אני מניחה שלצורך קבלה ללימודים עלייך פשוט לכתוב קורות חיים רגילים לפי השכלתך ונסיונך בעבודה. איש לא מצפה ממך בעת הקבלה לנסיון טיפולי כלשהו.
    באשר להצהרת כוונות, אני מניחה שמדובר במסמך המתאר מדוע את רוצה להיות מטפלת באמנות, מה הביאך להחלטה וכדומה. המטרה היא להתרשם מאשיותך ואני מציעה לך להיות פשוט את ולכתוב את הסיבות והמניעים האישיים לבחירתך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ת
    18/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו