מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותיובל10/01/2012
שלום,
1. מהם המוסדות בהם ניתן ללמוד תראפיה באמנות? (חיפשתי אבל אני רוצה לוודא שלא פיספסתי אופציות)
2. יש תכניות לימוד מסוימות אשר מבקשות תואר שני בתראפיה באמנות (למשל לימודי פסיכותראפיה). האם הכוונה היא רק לתואר מלזלי או חיפה? (הבנתי שרק שם יש תואר שני)
3. מה ההבדל בין לימודי תראפיה באמנות ללא תואר שני לאלה שמוכרים כתואר שני? (מבחינת תעסוקה וכו')
4. יש מוסדות שמבקשים הצהרת כוונות וקורות חיים. מה הכוונה בהצהרת כוונות, והאם קורות החיים מקבילים לאלה שנדרשים במגמות הקליניות? ואם לא אז מה הכוונה? היכן ניתן לקבל יותר מידע על כך?
5. אני לא בטוחה שתוכלי לענות לי על השאלות הבאות אבל אנסה:
- האם אפשר להשלים שעות אמנות במהלך שנה א' של התואר?
- מהו שכר הלימוד בלזלי (אפילו רק קנה מידה יעזור לי)?
תודה רבה!
אלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
מיה גל M.A.10/01/2012לגבי שאלתך השניה התשובה כרגע חיובית. קיימים מוסדות שהגישו למל״ג בקשה להכרה כתואר שני אולם למיטב ידיעתי המצב כרגע הוא כמי שתארת.
מוסדות נוספים הם בית ברל, מכללת לוינסקי, דוד ילין, מכללת ביטוי, בית וגן, סמינר הקיבוצים, מכללת תל חי, מכון כיוונים, בתקוה שלא פספסתי. מדובר על טיפול באמנויות באופן כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מה לגבי שאר השאלות שלי?
יובל10/01/2012-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות - תגובה - תגובה
מיה גל M.A.10/01/2012ראיתי שתי שאלות. שתיהן נענו. אם יש שאלות נוספות הן לא נקלטו/נראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית
ת11/01/20123. מה ההבדל בין לימודי תראפיה באמנות ללא תואר שני לאלה שמוכרים כתואר שני? (מבחינת תעסוקה וכו')
4. יש מוסדות שמבקשים הצהרת כוונות וקורות חיים. מה הכוונה בהצהרת כוונות, והאם קורות החיים מקבילים לאלה שנדרשים במגמות הקליניות? ואם לא אז מה הכוונה? היכן ניתן לקבל יותר מידע על כך?
5. אני לא בטוחה שתוכלי לענות לי על השאלות הבאות אבל אנסה:
- האם אפשר להשלים שעות אמנות במהלך שנה א' של התואר?
- מהו שכר הלימוד בלזלי (אפילו רק קנה מידה יעזור לי)?
תודה רבה!
אלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/01/2012אנסה לענות על שאר השאלות.
3. מבחינת תעסוקה אין היום הבדל בין בוגרי תוכניות עם תתואר שני לבין בוגרים ללא תואר שני.
4. אין לי מושג למה הכוונה 'בהצהרת כוונות', מציעה שתתקשרי למוסדות ההכשרה שמבקשים הצהרת כוונות ותבררי אתם.
5. את חיבת להגיע ללימודים עם 300 שעות אמנות ולהשלים את שאר השעות בזמן הלימודים.
6. אין לי מושג מה שכר הלימוד בלסלי קולג'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות-העתקתי מההודעה המקורית - תגובה
מיה גל M.A.11/01/2012באשר לשכר הלימוד בלסלי הרי שבזמנו הוא עמד על כ - 90,000 ש"ח אולם אין לי מושג על איזה סכום מדובר כיום ואני מציעה שתבררי ישירות.
באשר לתואר שני הרי שעקרונית אין הבדל בין בעלי תואר שני לבעלי תעודה אולם כל מעסיק כמובן יכול להעמיד את הקריטריונים שלו לקבלה לעבודה. יתכנו מוסדות שיעדיפו בעלי תואר שני ויהיו כאלה שיתרשמו מאשיותו, מנסיונו וקורות חייו של המטפל ולאו דווקא מהתואר/התעודה.
לגבי קורות חיים אינני יודעת אולם אני מניחה שלצורך קבלה ללימודים עלייך פשוט לכתוב קורות חיים רגילים לפי השכלתך ונסיונך בעבודה. איש לא מצפה ממך בעת הקבלה לנסיון טיפולי כלשהו.
באשר להצהרת כוונות, אני מניחה שמדובר במסמך המתאר מדוע את רוצה להיות מטפלת באמנות, מה הביאך להחלטה וכדומה. המטרה היא להתרשם מאשיותך ואני מציעה לך להיות פשוט את ולכתוב את הסיבות והמניעים האישיים לבחירתך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ת18/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)