מכללת ורצברגר-אומנות משקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכללת ורצברגר-אומנות משקמת
    דנית
    20/02/2012

שלום רב,
    קיבלתי פרטים לגבי לימודי אומנות משקמת במכללה הנ"ל , אין לי תואר אקדמי כל שהוא, שאלתי היא: האם אחרי שנת לימודים אקבל תעודת מטפל מוסמך- כך הובטח, אוכל לצאת לשוק ולחפש עבודה ?? היכן ?? האם בתחום הנ"ל לא צריך תואר??? ניסיון ???.
    או שהכל בגדר הבטחות על מנת שהרשם ללימודים.
    אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכללת ורצברגר-אומנות משקמת - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    20/02/2012

מאוד מצטערת, אני לא מכירה את מכללת ורצברגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנות משקמת במכללת ורצברגר מומלץ

סיגל
    07/09/2012

קראתי את שאלתך.
    השנה למדתי במסלול אמנות משקמת במכללת ורצברגר. ענת מנר היא אכן מרכזת המסלול והיא מעולה! אך חוץ ממנה בהחלט יש מרצים אחרים שמלמדים אותך כל אחד בתחומו.
    זו תוכנית מלאה הכוללת גם את הפן המעשי בשילוב הכרת אוכלוסיות. מבוא לתראפיה. סטאג והעשרה מגוונת מאוד
    חוץ מענת מנר מלמדים אותך אנשי מקצוע רבים כגון מרצה לפיסול, מרצה להכרת אוכלוסיות, מרצים נבחרים בתוכניות העשרה ועוד..
    אני בדקתי הרבה, וזו בהחלט תוכנית מקיפה מאוד, הן מבחינת רמת הלימודים, המרצים ובכלל הסטודנטים שלומדים במגמה הם בהחלט ברמה גבוהה.
    בכל מקרה מאחלת לך הצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו