כמה שעות אמנות?ומה מצב החוק?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שעות אמנות?ומה מצב החוק?...
    אילת
    27/04/2012

שלום,
    אני סטודנטית שנה א' בלסלי, אמנות חזותית.
    כאשר התקבלתי ללימודים דובר על קריטריונים המוכוונים לחוק החדש , הווה אומר- 300 שעות אמנות מעשית והשלמה בהמשך של כ-200 שעות עם תיק עבודות,
    היום, בשל העובדה שהחוק עדיין לא עבר, ואין לי מושג, מתי ואם יעבור בכלל,
    נודע לי כי עלי להשלים לא פחות מ-600 שעות אמנות עד סיום התואר (הקריטריונים הישנים, עדיין תופסים כנראה...)
    האם אני צודקת? מה עלי לעשות לדעתכן?... מה יהא על הבלבול בדרישות המקצוע, המשתנות ובמסרים המטעים שאנו כסטודנטים וכמועמדים ללימודים נתקלים בהם?...
    ומה המצב מבחינת החוק? האם יש צפי שהוא יעבור בקרוב? ועל מי יחול?....
    מתנצלת על מליון השאלות , אני מנסה לעשות את הצעד הכי נכון, וזה די קשה במצב מעורפל שכזה...
    תודה מראש,
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שעות אמנות?ומה מצב החוק?... - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    28/04/2012

אלה שלום
    אכן יש לך המון שאלות ולצערי יש מעט תשובות.
    בקשר לשעות האמנות, נכון לעכשיו - מוסדות שמעניקים תואר שני ידרשו 500 שעות אמנות.
    מוסדות שמעניקים תעודה ידרשו 600 שעות אמנות.
    בקשר לחוק, אין תשובות ברורות - הוא עדיין לא עבר, ולא יודעים מתי הוא יעבור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה

אלה
    29/04/2012

עפרה תודה,
    אלא שלא ברור לי למה אני שלומדת כעת בלסלי, כמובן לתואר שני, נדרשת להשלים 600 שעות...
    תודה
    אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    29/04/2012

כי לסלי עדיין לא קיבלה אישור של מל"ג ללמד לתואר שני לפי המתכונת החדשה - טיפול באומנויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    01/05/2012

אני מניחה שלסלי עדיין דורשים 600 שעות מאחר ועדיין יש אי בהירות בקשר לדרישות המל"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תואר בטיפול באמנות

מירי
    30/04/2012

שלום אלה, לכל צד יש את הטוב ואת הפחות טוב. כבר כמה שנים דובר על כך שחוק הטיפול החדש בפתחנו ולכן רוב המוסדות התיישרו לפי חוק זה וכך גם לסלי בשנה הקרובה. הלימודים שאת נרשמת אליהם הם שנתיים ולא שלוש שנים כמו שהחוק דורש (וכמו שבלסלי ילמדו שנה הבאה). תראי על צד החיובי, שאת לומדת שנתיים ויוצאת עם תואר שני ולא לימודי תעודה . (שימי לב, חוק הטיפול שייכנס בקרוב מדבר על כך שמי שלומד/למד לימודי תעודה יצטרך לעשות השלמה לתואר שני).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    01/05/2012

לסלי עדיין לא פירסמה תוכנית לימודים לשנה הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אילת
    01/05/2012

הדבר ידוע לי שהלומדים לימודי תעודה ככל הנראה יצטרכו להשלים לתואר,
    יחד עם זאת, אני לא כ"כ בטוחה שהמסלול שאני לומדת מותאם להיות רק שנתיים, מה שלמעשה בפועל, אנו לומדים שעות אקדמיות של 3 שנים, אלא שזה נדחס לשנתיים...
    אין כאן צד חיובי ושלילי, אלא בעיקר הרבה בלבול, ערפול וקריטריונים שמשתנים השכם והערב... למזלי, אני כ"כ מאושרת על הבחירה הזאת וההגשמה שלי,
    שבסופו של דבר, הכל מתגמד:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    01/05/2012

אלה, הכי חשוב שאת , כפי שכתבת, מאושרת על הבחירה וההגשמה שלך.
    נראה לי שכולנו כרגע נמשיך לחיות בערפל בנושא החוק ודרישות המל"ג.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו