מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטויות ושאלה לגבי מקומות עבודהמרוה19/05/2012
היי
אני מבררת כרגע מול המוסדות הרלוונטים ויש לי כמה התלבטויות:
התרשמתי שלסלי נותנים את הכי הרבה שעות מעשיות
לעומת זאת בחיפה התואר יותר אקדמי ופחות מעשי.
מצד שלישי בלסלי עדיין שכר הלימוד הוא כפול ממקומות אחרים למרות שהתואר שלהם כבר ישראלי.
כמו כן הם דורשים השלמה של 7 קורסים לעומת סמינר הקיבוצים שמאפשרים להתחיל עם שני קורסים כך ששם אוכל להתחיל ללמוד השנה במידה ואתקבל ולא לדחות בעוד שנה אם לא יותר.... (אני עובדת במשרה מלאה ולא יכולה להשלים יותר מקורס אחד בסימסטר כרגע....)
כמובן שאלו התלבטויות שאני צריכה לפתור עם עצמי אבל אם למישהו יש ידע קונקרטי לגבי מקומות עבודה כיום, האם יש מקומות שיעדיפו אנשים עם תואר שני? שמעתי פעם שמוסדות פסיכיאטרים ומשפטיים מעדיפים אנשים עם תואר ולא תעודה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטויות ושאלה לגבי מקומות עבודה - תגובה
ד``ר עפרה קמר19/05/2012שלום מרוה
בנושא חיפוש עבודה , אין כיום הבדל במציאת מקומות עבודה לבעלי תעודה ולבעלי תואר שני, כרגע ההבדל מתבטא בתוספת שכר לבעלי תואר שני. אני מניחה שדברים ישתנו כאשר יצא החוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופרה
מרוה20/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרווה
יעלה21/05/2012מרווה היי
אני גם מבררת בימים אלו, לסלי פותחים בעוד כמה ימים את המכללה החדשה שלהם (מכללה ישראלית), ממה שהבנתי שכ"ל שם הוא בסביבות 70,000 ₪, לתואר. זה ממש קרוב ללימודי תעודה. חוצמזה קראתי בהודעה מיה"ת לגבי השלמות ללימודי תעודה, ככה שעכשיו כבר ממש ברור שאם תלמדי לימודי תעודה תצטרכי בכל מקרה אח"כ השלמה לתואר. ז"א על שכ"ל של לימודי תעודה 60,000 ממה שאני יודעת תוסיפי עוד עלות תואר שני ועוד שנות לימוד. זה ממש לא שווה ללמוד היום ללימודי תעודה. תבררי בלסלי, אני גם ממתינה מהם לעדכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעלה, היתרון
מרוה22/05/2012מבחינתי בסמינר הקיבוצים הוא שאני יכולה להתחיל שם כבר בשנה הבאה עם 2 קורסים בפסיכולוגיה לעומת לסלי שם אני צריכה להשלים 7 קורסים לפני הלימודים. ואני לא ידועת אם אוכל להשלים כלכך הרבה קורסים בכלכך מעט זמן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעלה, היתרון - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/05/2012בנושא קורסי השלמה, כל עוד המכללות לא קיבלו אישור לתואר שני, מספר קורסי ההשכמה תלוי במכללה עצמה. יש מכללות שדורשות את כל קורסי ההשלמה לפי דרישת המל״ג לדוגמה מכללת דוד ילין, ויש מכללות שעובדות לפי הנהלים הישנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)