התלבטויות ושאלה לגבי מקומות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטויות ושאלה לגבי מקומות עבודה
    מרוה
    19/05/2012

היי
    אני מבררת כרגע מול המוסדות הרלוונטים ויש לי כמה התלבטויות:
    התרשמתי שלסלי נותנים את הכי הרבה שעות מעשיות
    לעומת זאת בחיפה התואר יותר אקדמי ופחות מעשי.
    מצד שלישי בלסלי עדיין שכר הלימוד הוא כפול ממקומות אחרים למרות שהתואר שלהם כבר ישראלי.
    כמו כן הם דורשים השלמה של 7 קורסים לעומת סמינר הקיבוצים שמאפשרים להתחיל עם שני קורסים כך ששם אוכל להתחיל ללמוד השנה במידה ואתקבל ולא לדחות בעוד שנה אם לא יותר.... (אני עובדת במשרה מלאה ולא יכולה להשלים יותר מקורס אחד בסימסטר כרגע....)
    כמובן שאלו התלבטויות שאני צריכה לפתור עם עצמי אבל אם למישהו יש ידע קונקרטי לגבי מקומות עבודה כיום, האם יש מקומות שיעדיפו אנשים עם תואר שני? שמעתי פעם שמוסדות פסיכיאטרים ומשפטיים מעדיפים אנשים עם תואר ולא תעודה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התלבטויות ושאלה לגבי מקומות עבודה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    19/05/2012

שלום מרוה
    בנושא חיפוש עבודה , אין כיום הבדל במציאת מקומות עבודה לבעלי תעודה ולבעלי תואר שני, כרגע ההבדל מתבטא בתוספת שכר לבעלי תואר שני. אני מניחה שדברים ישתנו כאשר יצא החוק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עופרה

מרוה
    20/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרווה

יעלה
    21/05/2012

מרווה היי
    אני גם מבררת בימים אלו, לסלי פותחים בעוד כמה ימים את המכללה החדשה שלהם (מכללה ישראלית), ממה שהבנתי שכ"ל שם הוא בסביבות 70,000 ₪, לתואר. זה ממש קרוב ללימודי תעודה. חוצמזה קראתי בהודעה מיה"ת לגבי השלמות ללימודי תעודה, ככה שעכשיו כבר ממש ברור שאם תלמדי לימודי תעודה תצטרכי בכל מקרה אח"כ השלמה לתואר. ז"א על שכ"ל של לימודי תעודה 60,000 ממה שאני יודעת תוסיפי עוד עלות תואר שני ועוד שנות לימוד. זה ממש לא שווה ללמוד היום ללימודי תעודה. תבררי בלסלי, אני גם ממתינה מהם לעדכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יעלה, היתרון

מרוה
    22/05/2012

מבחינתי בסמינר הקיבוצים הוא שאני יכולה להתחיל שם כבר בשנה הבאה עם 2 קורסים בפסיכולוגיה לעומת לסלי שם אני צריכה להשלים 7 קורסים לפני הלימודים. ואני לא ידועת אם אוכל להשלים כלכך הרבה קורסים בכלכך מעט זמן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יעלה, היתרון - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    22/05/2012

בנושא קורסי השלמה, כל עוד המכללות לא קיבלו אישור לתואר שני, מספר קורסי ההשכמה תלוי במכללה עצמה. יש מכללות שדורשות את כל קורסי ההשלמה לפי דרישת המל״ג לדוגמה מכללת דוד ילין, ויש מכללות שעובדות לפי הנהלים הישנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו