התיעצות בנושא מסלול לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנושא מסלול לימודים
    אלינה
    02/07/2012

שלום רב
    ברצוני להתחיל השנה ללמוד תרפיה באמנות. אני מתקשה להתקבל לאוניברסיטת חיפה והייתי מאד רוצה לעשות את מסלול של תואר שני. כך שנשאר לי ללמוד בלסלי אך זה יקר מאוד בשבילי. רציתי לשאול אם כדאי ללמוד השנה מסלול של חינוך מיוחד והאם זה יכול לעזור לי אחר כך בתור מטפלת (להיות מקצועית יותר) - ולאחר שנה להתחיל ללמוד תרפיה. או להשקיע את הכסף ישר לאוניברסיטת לסלי ולא ללמוד חינוך מיוחד? אשמח להתיעץ בטלפון אם אפשר.
    תודה
    אלינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלינה

תום
    05/07/2012

היי, אחותי למדה בלסלי ולאורך כל תקופת הלימודים שלה הרגשתי ממנה שהיא עוברת חוויה אמיתית וכייפית. היא גם לא הפסיקה לדבר על כמה הכלים שהיא קיבלה הם פרקטיים, אז כנראה שזה שווה את הכסף.
    אני חושבת שעכשיו עוברים שינוי בלסלי והם הפכו למכללה ישראלית. נראה לי ששווה לך לבדוק עליהם באינטרנט- המכללה לחברה ואמנויות, הם נשארו בנתניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה התייעצות

עלמה אחת
    08/07/2012

אפשר דעת למה את מתקשה.. להתקבל לחיפה? זה קשור לתנאי קבלה?
    שנית לסלי (או המכללה בשם החדש שלה )יקר לאללה בעיניי שכר הלימוד שם מוגזם (קחי בחשבון שלפעמים אלה שבשבחים פה את לסלי הם טוקבקיסטים של המכללה ).

אישית הייתי הולכת ללמוד חינוך .. מבררת שיהיו לי את כל הקורסים שצריך (כמו פסיכולוגיה מבוא, תיאוריות באישיות וכו)
    יותר קל להתקבל כשיש כבר תואר ראשון ביד ואם כבר אז עדיף חינוך עם תעודת הוראה כי הרבה מהעבודה שתחום היא בבתי ספר וצריך תעודת הוראה.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו