מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות בנושא מסלול לימודיםאלינה02/07/2012
שלום רב
ברצוני להתחיל השנה ללמוד תרפיה באמנות. אני מתקשה להתקבל לאוניברסיטת חיפה והייתי מאד רוצה לעשות את מסלול של תואר שני. כך שנשאר לי ללמוד בלסלי אך זה יקר מאוד בשבילי. רציתי לשאול אם כדאי ללמוד השנה מסלול של חינוך מיוחד והאם זה יכול לעזור לי אחר כך בתור מטפלת (להיות מקצועית יותר) - ולאחר שנה להתחיל ללמוד תרפיה. או להשקיע את הכסף ישר לאוניברסיטת לסלי ולא ללמוד חינוך מיוחד? אשמח להתיעץ בטלפון אם אפשר.
תודה
אלינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינה
תום05/07/2012היי, אחותי למדה בלסלי ולאורך כל תקופת הלימודים שלה הרגשתי ממנה שהיא עוברת חוויה אמיתית וכייפית. היא גם לא הפסיקה לדבר על כמה הכלים שהיא קיבלה הם פרקטיים, אז כנראה שזה שווה את הכסף.
אני חושבת שעכשיו עוברים שינוי בלסלי והם הפכו למכללה ישראלית. נראה לי ששווה לך לבדוק עליהם באינטרנט- המכללה לחברה ואמנויות, הם נשארו בנתניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה התייעצות
עלמה אחת08/07/2012אפשר דעת למה את מתקשה.. להתקבל לחיפה? זה קשור לתנאי קבלה?
שנית לסלי (או המכללה בשם החדש שלה )יקר לאללה בעיניי שכר הלימוד שם מוגזם (קחי בחשבון שלפעמים אלה שבשבחים פה את לסלי הם טוקבקיסטים של המכללה ).
אישית הייתי הולכת ללמוד חינוך .. מבררת שיהיו לי את כל הקורסים שצריך (כמו פסיכולוגיה מבוא, תיאוריות באישיות וכו)
יותר קל להתקבל כשיש כבר תואר ראשון ביד ואם כבר אז עדיף חינוך עם תעודת הוראה כי הרבה מהעבודה שתחום היא בבתי ספר וצריך תעודת הוראה.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)