אוכלוסית המטופלים האומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלוסית המטופלים האומנות
    מבולבלת
    07/08/2012

אני שוקלת ללמוד טיפול באומנות ורציתי לשאול מהי אוכלוסיית היעד עמה עובדים לרוב מטפלים באומנות? האם זו אוכלוסייה שהכושר המילולי פחות חזק אצלה, כגון: ילדים או אוכלוסייה שיקומים בעלי מוגבלויות מסוימות?
    כמו כן, באילו מסגרות מטפלים באומנות משתלבים לרוב?
    בנוסף, אם מישהי יוכל לספר לי מניסיון אישי האם קשה יותר לפתוח קליניקה פרטית למטפל באומנות לעומת פסיכולוג קליני- בגלל הנישה הספציפית של האומנות שאולי פחות מוכרת או מדברת לקהל הרחב אלא רק לאוכלוסיהה ספציפית (מה שמקשר אותי לשאלה הראשונה) ?

אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לשפוך אור עבורי על נושאים אלו

תודה!:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוכלוסית המטופלים האומנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    09/08/2012

שלום לך מבולבלת.
    כיום רוב המטפלים באמנויות עובדים במסגרות השונות של משרד החינוך. אך גם מספר רב של מטפלים עובדים במסגרות אחרות לדוגמה מסגרות של משרד הבריאות. העבודה אינה מוגבלת רק לאוכלוסיות בעלי יכולת ורבלית נמוכה אך אין ספק שגם הם נהנים מהעבודה בטיפול באמנות.
    בקשר לפתיחת קליניקה , להרבה מאוד מטפלים יש קליניקות פרטיות מלאות במטופלים. כמובן שמומלץ לפתוח קליניקה אחרי שעובדים מספר שנים במגזר ציבורי תחת הדרכה.
    מקווה שעכשיו את פחות מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו