תואר שני בדרמהתרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואר שני בדרמהתרפיה
    ורדית פרלמן
    01/09/2012

שאלה לי לשתיכן עופרה קמר ומיה גל. אני קרובה לסיום הקורסים בפסיכולוגיה נשאר לי רק "תאוריות אישיות".יש לי 600 שעות משולב תאטרון בובות (300 שעות ותיאטרון 300 שעת) מדברים על כך שיש תואר שני כיום רק במכללה לחברה ואומנויות ובאוניברסיטת חיפה. אני מאד רוצה ללמוד פסיכודרמה או דרמהתרפיה וממליצים לי ללמוד לתואר שני. כי כרגע ההשלמות עדיין מאד גדולות ומאד לא מקוצרות. מה לעשות? ללמוד בסמינר הקיבוצים פסיכודרמה ואחר כך להשלים לתואר שני.או ללמוד דרמהתרפיה בכפר הירוק לתואר שני. הסנתי שתל-חי קיבלו אישור לתואר שני . אני מניחה שגם השלוחה בכפר הירוק מאפשרת תואר שני. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואר שני בדרמהתרפיה

הוספת תגובה

• גם בתל-חי יש תואר שני בדרמה תרפיה

מורן
    02/09/2012

הי ורדית,
    לאחרונה הוסמכה התוכנית ללימודי דרמה תרפיה בתל-חי להענקת תואר שני.
    ראש התוכנית הוא פרופ' מולי להד מהמובילים בתחום.

בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי פסיכודרמה או דרמהתרפיה-

ורדית פרלמן
    07/09/2012

בררתי עם השלוחה של תל-חי , דרמהתרפיה בכפר הירוק ואין שם תואר שני ולא יהיה.אוניברסיטת חיפה רחוקה מאד מאד. אני גרה בראשל"צ ולכן כרגע האופציה הטובה ביותר היא ללמוד במיכללה לחברה ואומנות (לסלי לשעבר). כי משרד החינוך משתתף בחלק משכר הלימוד כך הבנתי מבירורים . התנאי הוא לימודים לתואר שני בלבד.ובכל זאת אני לא מאבדת תקווה לגבי מכללת סמינר הקיבוצים שם עשיתי תואר ראשון והשלמות בפסיכולוגיה . אני שואלת שאלה כללית לגבי נושא הגשת תוכניות למל"ג. כמה שנים לוקח למיכללה שהגישה תוכנית לתואר שני למל"ג לקבל אישור? הרי מכללת סמינר הקיבוצים ידועה כמיכללה רציניצ והגישה תוכנית לפני שנה יש סיכוי שעוד שנה התוכנית תאושר או שמדובר ב-5 שנים כמו הזמן שלקח למיכללת תל-חי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תואר שני בדרמהתרפיה - תגובה

מיה גל M.A.
    02/09/2012

ורדית שלום,
    אני מסכימה אתך שבמצב הנוכחי עדיף לדעתי ללמוד לתואר שני ולא ללמוד לימודי תעודה ואז לעשות השלמות לתואר שני.
    במידה ואין לך העדפה ברורה בין פסיכודרמה לבין דרמה תרפיה, ובמידה ואכן שתי התכניות שציינת מסמיכות לתואר שני (כדאי לוודא זאת מולן) הרי שהן נשמעות כאופציות טובות עבורך. בנוסף לכך אכן האופציות של אוניברסיטת חיפה ושל המכללה לחברה ואומנויות שרירות וקיימות.
    כדאי לברר מהן תכניות הלימודים בכל אחת מהתכניות ולהחליט לפי זה, בנוסף לשיקולייך האישיים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכללה לחברה ואמנויות

אפרת
    02/09/2012

הי,
    אני חייבת להגיב שממה שאני בדקתי המכללה לחברה ואמנויות מציעה את התנאים הכי טובים. גם מבחינת יחס אישי, מרצים, עבודה מעשית וכדומה.
    אני בתקווה ארשם שנה הבאה (השנה לצערי אני כבר לא אספיק) אבל אני באמת חושבת שזה המקום המוצלח ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תואר שני בדרמהתרפיה - תגובה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    02/09/2012

מצטרפת לתגובה של מיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא לא הייתי ממהרת ללכת לשם

סטודנטית לשעב
    09/10/2012

לסלי לשעבר- המכללה לאמנויות ומשהו כיום, אולי בעלת שנות ותק ושם טוב, אך מלאה בבאגים שלא מכבדים את הסטודנטים שלה. בעיקר דורשים שם הרבה כסף ומציעים כל מיני קומבינות כדי ל'סגור' את החורים, המנחים: חלקם מצוינים וחלקם מזעזעים, והתנאים הפיזיים הם בסיסיים מינוס. גם ככה, החוק עדיין לא יצא ואולי לא יהיה הבדל בשנים הקרובות בין תעודה לתואר, אז כדאי לבדוק מה יש קרוב לבית, ועלויות לפני שנרשמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא התרשמתי לטובה...

יעל
    10/10/2012

אני דווקא התרשמתי לטובה, גם אני מתכווננת לשנה הבאה, דיברתי עם 4 בוגרים שלהם וכולם אמרו דברים ממש ממש טובים. יש לאמא שלי גם פסיכולוג שמדריך סטודנטים שלהם, שאמר שהם מצוינים. אגב, הקטע של התואר השני כבר אומץ ע"י משרד הבריאות ויש חוזר מנכ"ל של משרד הבריאות שמאשר את זה, אז זה כן נראה לי מאוד קריטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם הסטודנטית

עלמה 1
    21/10/2012

לא הייתי ממהרת ללמוד במכללת לסלי (או בשמה החדש)
    שכר הלימוד מעניי לא הגיוני
    תנאים בינוניים מינוס (תנאים פיזיים)
    וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו