פגישה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגישה ראשונה
    חן
    10/09/2012

מהי הדרך הנכונה ביותר להציג את מפגשי התרפיה באמנות במפגש הראשון עם המטופל (בגילאי 13-18)? וכיצד ניתן להכניס את האמנות כאמצעי מרכזי בטיפול ולא לגלוש למשחקי קופסא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגישה ראשונה

הוספת תגובה

• פגישה ראשונה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    10/09/2012

שאלה מאוד משמעותית וחשובה, קשה מאוד לתת תשובה שאינה מרשם. מאוד חשוב לדעת מי המטופלים? באיזו מסגרת.? בנים או בנות ? מה קורה כאשר 'גולשים' למשחקי קופסא, מה המשמעות של משחקי קופסא בתוך מסגרת טיפולית? מה נאמר למטופלים בקשר להפניה לטיפול? מה קורה לך כאשר מטופל רוצה לשחק ? האם נאמר להם על ידי הגוף המפנה שהם הולכים לטיפול או לחוג ? מדוע הופנו לטיפול ? ויש לי עוד ועוד שאלות.
    כך שהשאלה שלך מתאימה לפגישת הדרכה שם צריך לדון ולבדוק את כל השאלות שלי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חן
    18/09/2012

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוציא את משחקי הקופסא - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    07/01/2013

בהרבה מאוד מקרים משחקי קופסא הופכים להיות חלק אינטגרלי מהפגישה הטיפולית, עולים דרכם הרבה מאוד תכנים כמו- היכולת לנצח או להפסיד, שליטה, איך לנצח- האם מרמים?
    כך, שלא הייתי ממהרת להוציא את המשחקים מהחדר, אבל הייתי בודקת - מתי רוצים לשחק, באיזו תדירות, איזה משחקים וכ"ו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו