היכן מתקיים הקורס תאוריות אישיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכן מתקיים הקורס תאוריות אישיות
    ורדית פרלמן
    08/12/2012

אני מתכוננת מזה זמן רב ללימודי דרמה תרפיה שתיכן עזרתן לי מאד בצעדיי הראשונים.
    שלחתי כל מסמך אפשרי למכללה לחברה ואומנויות .השלמתי כמעט את כל קורסי הפסיכולוגיה נותר לי רק קורס אחד "תיאוריות אישיות" . הוא מתקיים בסמינר הלימודים בסמסטר ב' השנה ביום ושעה שאין שום מצב שאוכל ללמוד בו. מתנגש לי עם עבודה. אני גרה בראשל"צ בלי אוטו היכן בכל זאת אוכל ללמוד את הקורס הזה?אני רוצה לעשות זאת עוד השנה אפילו בקיץ אפילו בלמידה מרחוק כל דרך העיקר שאוכל באוקטובר הבא להרשם ללימודים סוף סוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היכן מתקיים הקורס תאוריות אישיות - תגובה

מיה גל M.A.
    08/12/2012

ורדית שלום,
    נסי דרך האוניברסיטה הפתוחה. הקורסים שלהם טובים ומעמיקים ואין חובת נוכחות בשיעורים פרונטליים (זו בחירה).
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסדות נוספים להשלמת הקורסים בפסיכו

ענבל
    31/12/2012

היי,
    מעבר לאונ' הפתוחה שם הנוכחות איננה חובה.
    האם יש מוסדות נוספים המאפשרים לימודי ערב?
    אני מעוניינת לשלב את השלמת הקורסים בפסיכולוגיה
    יחד עם עבודתי הנוכחית ולפרוס את הקורסים על גבי השנה הקרובה עד לאוק 2013.

אשמח לקבל גם מושג על מחירי המוסדות השונים.

ענבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסדות נוספים להשלמת הקורסים בפסיכו - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    31/12/2012

נדמה לי שבסמינר הקיבוצים יש קורסי השלמות.
    אני יודעת בברור שבקיץ אפשר ללימוד את קורסי ההשלמה כולל תורות אישיות בדוד ילין בירושלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו