שאלה בנוגע לקורסי השלמה בפסיכולוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לקורסי השלמה בפסיכולוגיה
    ak
    25/02/2013

שלום רב,
    אני מעוניינת להתחיל בקורסי ההשלמה בפסיכולוגיה הנדרשים על מנת להתקבל לתואר שני בתרפיה באומנות ורציתי לדעת האם הקורסים בפסיכולוגיה הניתנים במסגרת ההשלמה הינם מקוצרים ביחס לאותם הקורסים אשר נלמדים במסגרת של תואר ראשון בפסיכולוגיה?
    כלומר, אם, באופן היפותטי, ארצה לעשות בעתיד תואר ראשון בפסיכולוגיה, האם ששת קורסי ההשלמה הללו ייחשבו לי לתואר או שאלו קורסים דלים יותר בתוכן המיועדים ספציפית רק למי שרוצה ללמוד תרפיה באמנות והם לא יוכרו לי לשום מטרה אחרת?

לשם השוואה, האם קורסי ההשלמה הניתנים בסמינר הקיבוצים שווים באורכם ובתוכנם לאותם הקורסים הניתנים במסגרת של האוניברסיטה הפתוחה?

אשמח לכל עזרה בנידון שכן הקורסים מתחילים בשבוע הבא ואני עדיין לא יודעת לאן עליי להירשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לקורסי השלמה בפסיכולוגיה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/02/2013

שלום רב.
    אם את מתכוונת ללמוד תרפיה באמנות לתואר שני, את צריכה ללמוד את קורסי ההשלמה במוסד שמעניק תואר שני בתחום.
    אם את מתכוונת ללמוד לימודי תעודה בטיפול באמנות את יכולה ללמוד בכל מוסד אקדמי המעניק תואר שמוכר על ידי המל"ג.

במכתב של המל"ג לראשי מוסדות להשכלה גבוהה מתאריך 20 בנובמבר 2011.
    כתוב:
    " לתכנית יוכלו להתקבל תלמידים בעלי תואר ראשון מתחום כלשהו, בכפוף לביצוע השלמות בתחום הטיפול ובתחום האמנות.
    ההשלמות יבוצעו במסגרת מוסד אקדמי מוכר המעניק תואר מוכר על ידי המל"ג בתחומי החינוך ו/או הפסיכולוגיה ו/או עבודה סוציאלית".

קורסי ההשלמה אינם יכולים להחשב לך כתואר , הם לימודי השלמה לאנשים שאין להם תואר ראשון בפסיכולוגיה או עו"ס.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו