חיפוש עבודה במשרה ציבורית - סדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש עבודה במשרה ציבורית - סדר
    עמרי ק.
    06/04/2013

אני מהנדס במקצועי ואשתי הינה מטפלת באומנות שסיימה לפני שנה תואר שני באונברסיטת חיפה.
    אני מורגל מהתחום שלי שתחום חיפוש העבודה מאוד מסודר וברור. מחיפוש די מקיף באינטרנט בתחום החדש יחסית של טיפול באומנות החיפוש העבודה מאוד רנדומי. נראה שאתרי חיפוש העבודה כמו all jobs לא נותנים את המענה וגם לא לוחות מודעות כמו שתי"ל. על כן נראה שחיפוש באינטרנט לא יעיל כמו חיפוש דרך הרגלים, אבל גם כאן קשה לדעת לאן לגשת.
    על כן רציתי לעשות סדר בבלגן, להבנתי בתחום הציבור אפשר לחלק את המשרות בטיפול באומנות בתחום הציבורי לארבע תחומים עיקריים.
    1. בתי חולים לבריאות הנפש
    2. קופות החולים
    2. מתי"א
    3. משרד החינוך

אני רוצה לבנות טבלה שמרכזת עבור מרכז הארץ את כל פרטי ההתקשרות ותהליך הקבלה לעבודה בכל אחד מהתחומים לעיל.
    לגבי המת"איות מצאתי את רוב החומר הדרוש לי, כעת אני רוצה להוסיף פרטים לגבי שאר התחומים אני צריך את עזרת הפורום.
    כל מי שמכיר את אחד התחומים לעיל או מקום ספציפי אני צריך את הפרטים הבאים:

שם המרכז
    רשויות
    מנהל/ת
    כתובת
    טלפון
    מפקח
    שעות פתיחה
    תאריכים ושעות לגיוס עובדים

בסיום העבודה אעלה את הטבלה לפורום
    מקווה לשיתוף פעולה פורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיפוש עבודה במשרה ציבורית - סדר - תגובה

מיה גל M.A.
    11/04/2013

עמרי שלום,
    לצערי איני יכולה לעזור לך במבוקשך, אין לי את המידע המבוקש, אולם אבהיר שמתי"א הוא גוף בתוך משרד החינוך, ויש מקומות בהם ניתן להתקבל לעבודה דרך המפקחת של האיזור במשרד החינוך (למשל בתל אביב), ויש כאלה שניתן להתקבל לעבודה ישירות דרך מתי"א (אם אני לא טועה - באישור רעננה וכ"ס למשל).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת מיון כושלת

עמרי ק.
    13/04/2013

תודה על תגובתך, נראה שמערכת המיון של משרד החינוך אינה מאוד יעילה:
    שעות קבלה מעטות, מפקחת אחראית שמראיינת בלי ידע בתחום, אי פירסום למשרות הקיימות. בנתיים כל מי שאנו מכירים שמצא במערכת הציבורית משרה של טיפול באומנות זה דרך קשרים או מזל.
    זה מרגיש כמו בחיפוש עבודה לפני 30 שנה - שהיה צריך להכיר את האנשים הנכונים וויטמין P ולא להיות מוכשרים. מקווה שבמשרד החינוך לא צריכים גם פתק שאני חבר מפא"י :-)
    אני מנסה לארגן מידע שיכול אולי לשמש עוד אנשים בפורום, כדי להפוך את התהליך ליותר פשוט. מי שרוצה לתרום מניסיונו או קישורים למקורות מידע בתחום אשמח.

בנתיים הולכים ברגל ממתי"א למתי"א ומקווים לטוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריכוז מידע

נועה המיואשת
    19/04/2013

עומרי שלום. אני מסכימה עם אבחנותיך. אני מטפלת באמצעות אמנות, סיימתי את לימודי ה MA שלי בחיפה פחות או יותר השנה ואני מחפשת ומחפשת. זה מה זה מיגע.
    אשמח לטובתי ולטובת הכלל - שבמידה ואירגנת טבלת סדר שתפרסם אותה.
    זה יהיה ממש מדהים מצידך (אמרה באנחה של יאוש מהול בתקווה).
    יומטוב!
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו