תרפיה במוזיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה במוזיקה
    חגית
    26/08/2013

שלום רב! אני מתלבטת לגבי לימודים בתרפיה במוזיקה. המקום היחיד שיכול לקבל אותי הוא המכללה בי-ם (לא דוד ילין). בדפדוף בהודעות פה ראיתי שציינתם שרק דוד ילין בי-ם נותנת תעודת מטפל רציתי לשאול מה ההכרה של המכללה בי-ם כתעודת מטפל. ציינתם שעדיף ללמוד תואר שני מאחר ולא ירחק היום שיש סבירות גבוהה שתרפיה תוכר כתואר שני אבל לצערי אין לי אפשרות כזאת מבחינת הדרישות. מה היית ממליצה עבורי? בכל זאת להירשם שם ללימודי תעודה? השיקול הוא כבד משקל מאחר ואני לאחר לימודי תואר ראשון בתקשורת תרפיה מאוד מאוד מעניין אותי יש כאן המון צדדים ושיקולים בין אם כספיים ועניין של זמן מאחר. והלימודים פרוסים על גבי 3 שנים והבנתי שהשכר לא מתגמל לאור מה שכתבת לאחד הפונים בפורום. אשמח לקצת סדר בבלאגן שיוכל ליישה את דעתי בתהליך קבלת ההחלטות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרפיה במוזיקה

הוספת תגובה

• תרפיה במוזיקה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/08/2013

חגית שלום רב
    אני מוכרחה להודות שלא כל כך הבנתי מה את שואלת. מאוד אשמח אם תוכלי לכתוב לנו בשנית את שאלתך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

חגית
    26/08/2013

ניסיתי להיות מאוד ברורה... אחדד בתמציתיות. אני בוגרת תואר ראשון בתקשורת תרפיה במוזיקה מאוד מעניין אותי. אני רוצה לדעת אם יש לכך ביקוש בתרפיסטים למוזיקה האם השכר סביר? מתגמל? כי זה להיכנס עכשיו לטווח זמן של לימודים ל3שנים כששכר הלימוד גבוה מאוד .האם הלימודים במכללה י-ם מוכרים.
    (מקווה שזה מובן עכשיו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    27/08/2013

שלום חגית
    כיום רוב המטפלים המוסיקה עובדים במסגרות חינוכיות כאשר השכר מקביל לשכר של מורה בכיר.
    אינני יודעת עם המכללה בבית וגן בירושלים מוכרת, כדאי לבדוק את הנושא אתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

חגית
    27/08/2013

תודה רבה! דבר נוסף הטיפול הוא לרוב בחינוך מיוחד או גם במגזר הכללי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    27/08/2013

גם בחינוך הרגיל וגם בחינוך המיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרפיה במוזיקה

חגית
    11/09/2013

שלום רב!
    רציתי לדעת אם אני יכולה לברר דרך גורם אחר ולא המכללה בי-ם את הזכאות ללימודי התרפיה שהם מעניקים על מנת לדעת שהם עומדים בכל הדרישות של מקומות העבודה אליהם אגיע לאחר סיום הלימודים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו