מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,עלמה 3010/12/2013
שלום רב,
אני מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות לתואר שני בסמינר הקיבוצים או לימודי תעודה בבית ברל. אני בעלת תואר ראשון בכלכלה.
אני מתכננת לצבור 300 שעות אומנות הנדרשות במכללת ורצברגר
שאלה ראשונה היא לגבי המכללה הנ"ל? האם האי מומלצת? האם יש לה אלטרנטיבות יותר זולות?
לאחר שאצבור את שעות האומנות, אני צריכה להשלים את הקורסים הנדרשים בפסיכולוגיה.
אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם בסמינר הקיבוצים וגם בבית ברל. לא הצלחתי להבין האם אני צריכה להתקבל קודם לתואר שני בתנאי שאלמד את הקורסים או קודם להשלים אותם ואז לגשת לועידת קבלה.. אני מאמינה שאצטרך ועידת חריגים כי ציון התואר הראשון שלי הוא 82.5..
שורה תחתונה, האם יכול להיווצר מצב שאלמד 300 שעות אומנות ואז קורסים בפסיכולוגיה ואז לא אצליח להתקבל ללימודי התואר?
ובאופו כללי, איך נשמעים הסיכויים שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
עלמה 3010/12/2013השארתי הודעה באתר של י.ה.ת. עם אותם שאלות.
קיוויתי שאם אוכל לדבר עם אחד הבוגרים זה יכול לעשות לי סדר בראש..
תוכלו לכוון אותי למטפלים שאפשר לשאול אותם את השאלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/12/2013לצערי אני לא יכולה לתת לך שמות של בוגרי תכניות.
אבל מקווה שהתשובה הקודמת שלי עשתה לך קצת סדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/12/2013שלום רב
אני לא מכירה את מכללת ורצברג, ואינני יודעת אם הם עומדים בדרישות המל"ג. מציעה שתבדקי בסמינר הקיבוצים או בבית ברל אם הם מקבלים שעות אמנות מהמכללה הנ"ל.
קורסי הפסיכולוגיה הם תנאי קבלה לתוכניות. יכול להיות מצב שאם תיגשי לוועדת קבלה לפני שתסיימי את הקורסים יקבלו אותך על תנאי.
מצד שני יכול להיות שיעדיפו לקבל אנשים עם כל תנאי הקבלה.
וכן, בהחלט יכול להיות מצב שיהיו לך את הקורסים הנדרשים ולא תתקבלי.
קשה לומר מה הסיכויים שלך, כמו שציינת את צריכה לעבור וועדת חריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)