שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    עלמה 30
    10/12/2013

שלום רב,

אני מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות לתואר שני בסמינר הקיבוצים או לימודי תעודה בבית ברל. אני בעלת תואר ראשון בכלכלה.
    אני מתכננת לצבור 300 שעות אומנות הנדרשות במכללת ורצברגר
    שאלה ראשונה היא לגבי המכללה הנ"ל? האם האי מומלצת? האם יש לה אלטרנטיבות יותר זולות?

לאחר שאצבור את שעות האומנות, אני צריכה להשלים את הקורסים הנדרשים בפסיכולוגיה.
    אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם בסמינר הקיבוצים וגם בבית ברל. לא הצלחתי להבין האם אני צריכה להתקבל קודם לתואר שני בתנאי שאלמד את הקורסים או קודם להשלים אותם ואז לגשת לועידת קבלה.. אני מאמינה שאצטרך ועידת חריגים כי ציון התואר הראשון שלי הוא 82.5..

שורה תחתונה, האם יכול להיווצר מצב שאלמד 300 שעות אומנות ואז קורסים בפסיכולוגיה ואז לא אצליח להתקבל ללימודי התואר?

ובאופו כללי, איך נשמעים הסיכויים שלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עלמה 30
    10/12/2013

השארתי הודעה באתר של י.ה.ת. עם אותם שאלות.
    קיוויתי שאם אוכל לדבר עם אחד הבוגרים זה יכול לעשות לי סדר בראש..
    תוכלו לכוון אותי למטפלים שאפשר לשאול אותם את השאלות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/12/2013

לצערי אני לא יכולה לתת לך שמות של בוגרי תכניות.
    אבל מקווה שהתשובה הקודמת שלי עשתה לך קצת סדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/12/2013

שלום רב
    אני לא מכירה את מכללת ורצברג, ואינני יודעת אם הם עומדים בדרישות המל"ג. מציעה שתבדקי בסמינר הקיבוצים או בבית ברל אם הם מקבלים שעות אמנות מהמכללה הנ"ל.
    קורסי הפסיכולוגיה הם תנאי קבלה לתוכניות. יכול להיות מצב שאם תיגשי לוועדת קבלה לפני שתסיימי את הקורסים יקבלו אותך על תנאי.
    מצד שני יכול להיות שיעדיפו לקבל אנשים עם כל תנאי הקבלה.
    וכן, בהחלט יכול להיות מצב שיהיו לך את הקורסים הנדרשים ולא תתקבלי.
    קשה לומר מה הסיכויים שלך, כמו שציינת את צריכה לעבור וועדת חריגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו