לימודי תעודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תעודה
    לימי
    09/05/2014

שלום רב,
    אני סטודנטית לתואר ראשון במדעי החברה בשנה האחרונה, מעוניינת ללמוד לימודי תעודה בטיפול באומנות, שאוכל להמשיך איתם אחר כך להשלמה לתואר שני
    1. איפה מתקיים המסלול הקליל ביותר? שאוכל לשלב עם עבודה אינטנסיבית
    2. האם יש מצב שיקבלו אותי *עוד במהלך* התואר, בשנה זו
    3. לימודים במכללת ורצברגר- מתקיימים שנה אחת, האם מוכרים אחר כך להשלמה לתואר שני? קצת מוזר לי שזה רק שנה אחת ועוד שתנאי הקבלה הם רק ראיון אישי..אשמח לפרטים נוספים על המסלול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי תעודה

הוספת תגובה

• מכללת וורתברגר

זיוה
    10/05/2014

ממה שידוע לי במכללת ורצברגר אפשר להשלים שעות באמנות, אבל ממש לא ללמוד להיות מטפל באמנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תעודה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/05/2014

שלום רב
    1. אין מסלול קליל, כל התוכניות שמעניקות תואר שני קיבלו אישור מלג לתוכנית לימודים רצינית ואחראית. כך גם תוכניות ללימודי תעודה, לימודים תלת שנתיות שאושרו בזמנו.
    2. קשה מאוד לעבוד עבודה אינטנסיבית עם תוכנית הלימודים הקיימת.
    3. לדעתי אף תוכנית לא תקבל אותך בשלב זה של השנה.
    4. אין לי מיידע על מכללת הרצברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

זיוה
    11/05/2014

הקורס שניתן במכללת וורצברגר הוא קורס העשרה לטעימה בלבד, אף אחד לא יקיר לך בזה.
    מדובר במקצוע רציני שדורש תואר שני, 600 שעות מעשיות באמנות, ועוד 1690 שעות סטאז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו