פרקטיקום - עבודה מעשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרקטיקום - עבודה מעשית
    ורדית פרלמן
    19/08/2014

יש לי שאלה אני מתחילה ללמוד פסיכודרמה באוקטובר הקרוב.. האם עליי לעשות עבודה מעשית ב"מיכללה לחברה ואומנויות "אך ורק מתוך האפשרויות למוסדות שהמיכללה נותנת לי? האם יש אפשרות שאפנה בעצמי למקומות הסמוכים למקום מגוריי. השאלה היא לא ברמה הטכנית אלה יותר ב...מהם הקריטריונים למוסד בו אוכל לעשות בו פרקטיקום? האם צריך מדריך מדריכה עם רישיון הדרכה להדריך סטודנטים? האם צריך הסכמה של מנהלת המקום? כי יש סביב מקום מגוריי הרבה בתי ספר לחינוך מיוחד,פנימיות , מוסדות לפגועי נפש בתי אבות וכו...

אני כרגע רק מתחילה שנה א בשלב הסמינר הקליני(שהוא משותף לכולם). השאלה נוגעת לשנה הבאה
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרקטיקום - עבודה מעשית

הוספת תגובה

• פרקטיקום - עבודה מעשית - תגובה

מיה גל M.A.
    19/08/2014

ורדית שלום,
    ראשית הייתי מפנה את שאלתך אל המכללה שבה את מתעתדת ללמוד, היא תהיה האחראית על הכשרתך והיא תוכל לספק לך את התשובות. באופן כללי אכן יש דרישות ספציפיות מהמוסדות שבהם סטודנטים עושים את הפרקטיקום, בין היתר: הדרכה ממדריך מוסמך, מספר הטיפולים הפרטניים והקבוצתיים שהמקום מאפשר וכדומה. אני מניחה שאם תמצאי מקום ליד ביתך העונה על הקריטריונים שהמכללה דורשת, יאשרו לך את הדבר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו