תרפיה באומנות ודרמה תרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרפיה באומנות ודרמה תרפיה
    חן
    17/11/2014

שלום,
    קודם כל אספר שיש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד ותעודת מטפלת בעזרת בע״ח ממכללת לוינסקי. אני אוהבת בע״ח, אבל המקצוע ממש לא פשוט לתעסוקה.
    תמיד אהבתי בובות ומאוד הייתי רוצה ללמוד להכין בובות ולשלבן בטיפול. אני מעוניינת בתואר שני בטיפול, רק לא בטוחה במה לבחור. תרפיה באומנות חזותית או דרמה תרפיה.
    הבנתי שאני יכולה להשלים את 200 השעות שלי במרכז לתאטרון בובות בחולון ואת ה 300 שעות באומנות במוזיאון ת״א למשל.
    היכן ניתן להשלים שעות בדרמה במרכז? הבנתי שאני צריכה 300 שעות מכמה מקומות, ולא רק ממקום אחד.
    בנוסף, אם אני רוצה לבחור באומנות חזותית, עד כמה זה חשוב שיהיה לי כישרון ציור? כי החיבור שלי לאומנות הוא הרבה פחות בציור או רישום ויותר בחימר, בניית בובות וכדומה.

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרפיה באומנות ודרמה תרפיה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    29/11/2014

חן שלום
    כשרון בציור אינה דרישה בקבלה לתוכניות הטיפול באמנות. חשוב מאוד שתהייה לך התנסות באמנות בחומרים שונים ובטכניקות שונות על מנת להכיר את השפה הטיפולית.
    ואולי בכל זאת תגלי שיש לך כשרון בציור!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו